• page_top_img

За нас

За нас

shanvim logo

ШАНВИМ основана е во 1991 година, ние сме водечки глобален снабдувач за делови за абење и решенија во индустриите за преработка на минерали, агрегати, градежништво и рециклирање.

Со тим од млади, динамични и енергични луѓе, работиме заедно со посветеност за да им помогнеме на клиентите да ги намалат трошоците, да ја зголемат достапноста на делови, да го минимизираат времето на застој и да обезбедиме уште поголема ...

ШАНВИМе посветена да понуди сигурни, но достапни решенија за абење за рударството и агрегатните индустрии. Сите наши производи се прилагодени за клиентите, така што тие се совршено заменливи со ...

Години на искуства
Професионални експерти
Талентирани луѓе
Среќни клиенти

ПРЕГЛЕД НА КОМПАНИЈАТА

SHANVIM Wear Solutions

НАЈДОВЕДНИОТ СВЕТСКИ ПРОДАВАЧ НА ДЕЛОВИ ЗА АЛЕКУВАЊЕ

Имаме повеќе од 30+ години практично искуство во агенција

Шанвим индустрија ЏинхуаCo., Ltd. е посветена на испорака на високо исплатливи решенија кои интегрираат дизајн, производство, работа, пост-продажна услуга и одржување на опремата за дробење и скрининг, за да создаде повеќе вредности за клиентите.

Bowl liner

Во зависност од нашите долгогодишни искуства во индустријата, длабинската експертиза и професионалниот тим, воспоставивме здрав, стандардизиран систем за управување и воспоставивме долгорочна, стабилна стратешка соработка со многу странски компании. Затоа, ние сме во добра позиција да понудиме целосен опсег на висококвалитетни производи и услуги за нашите домашни и странски клиенти во секторите за изградба на инфраструктура, инженерство, рударство, агрегати од песок и чакал и цврст отпад, меѓу другото.

Со континуираниот раст на бизнисот, обезбедуваме дизајн на високо ниво за целиот рударски проект и нудиме решение за целата производна линија за подолг животен век на носење делови, овозможувајќи им на вашите погони да ги намалат трошоците, да ја максимизираат продуктивноста и подобрување на оперативната ефикасност.

Во меѓувреме, ја започнавме услугата едношалтерски за странски компании, промовиравме соработка со кинески добавувачи и развиваме годишни планови за набавка за да обезбедиме квалитет и стабилност на производите. Специјални техничари се исто така назначени да вршат проверки на производството и производите и да ги координираат и решаваат техничките, квалитетот и прашањата поврзани со транспортот за безбеден и удобен транспорт.

Имаме воспоставено присуство и дома и во странство. Покрај над 20 провинции, автономни региони и општини во Кина, нашите производи се извезуваат и во повеќе од 30 земји, како што се Австралија, Канада, Русија, Јужна Африка, Индонезија, Замбија, ДР Конго, Казахстан, Чиле и Перу, да именуваме само неколку.

Научната иновација и напредок е нашата ДНК. Настојуваме да го прошириме нашиот бизнис на безбеден и еколошки начин и да им помогнеме на нашите вработени да ја подобрат својата конкурентност нудејќи им можности за обука и подобрување на вештините и да не направиме да станеме навистина глобална компанија. Нашата цел е да и овозможиме на вашата компанија да постигне поголем успех со подобра профитабилност и конкурентност.

Ние се стремиме да создадеме еден од највредните брендови во секторот и да станеме ваш претпочитан давател на системски решенија.

За повеќе информации за нашите производи и услуги, ве молиме слободно контактирајте не и посетете ја нашата страница.

Со нетрпение очекуваме да работиме тесно и да одржуваме долгорочна врска со вас.

Поддржани брендови