• page_top_img

Rreth Nesh

Rreth Nesh

shanvim logo

SHANVIM është themeluar në vitin 1991, ne jemi furnizuesi kryesor global për pjesët e konsumit dhe zgjidhjet në industrinë e përpunimit të mineraleve, agregatit, ndërtimit dhe riciklimit.

Me një ekip njerëzish të rinj, dinamikë dhe të gjallë, ne punojmë së bashku me përkushtim për t'i ndihmuar klientët të ulin koston, të rrisin disponueshmërinë e pjesëve, të minimizojnë kohën e ndërprerjes dhe të sigurojnë një ...

SHANVIMështë e përkushtuar të ofrojë zgjidhje të besueshme por të përballueshme veshin për industritë e minierave dhe agregateve. Të gjitha produktet tona janë të përshtatura për klientët, në mënyrë që ato të jenë të këmbyeshme në mënyrë të përkryer me një ...

Vite Përvoja
Ekspertët Profesionistë
Njerëz të talentuar
Klientë të lumtur

PËRMBLEDHJE E KOMPANISË

SHANVIM Wear Solutions

Ofruesi kryesor në botë i pjesëve të veshjeve

Ne kemi më shumë se 30 vjet përvojë praktike në agjenci

Industria Shanvim JinhuaCo., Ltd. është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje shumë me kosto efektive që integrojnë dizajnin, prodhimin, funksionimin, shërbimin pas shitjes dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të grimcimit dhe skanimit, për të krijuar më shumë vlera për klientët.

Bowl liner

Në varësi të eksperiencave tona të industrisë për shumë vite, ekspertizës së thelluar dhe ekipit profesional, ne kemi vendosur një sistem të shëndoshë, të standardizuar të menaxhimit dhe kemi vendosur një bashkëpunim strategjik afatgjatë dhe të qëndrueshëm me shumë kompani të huaja. Prandaj, ne jemi në një pozicion të mirë për të ofruar një gamë të plotë produktesh dhe shërbimesh me cilësi të lartë për klientët tanë vendas dhe të huaj në sektorët e ndërtimit të infrastrukturës, inxhinierisë, minierave, agregateve të rërës dhe zhavorrit dhe mbetjeve të ngurta, ndër të tjera.

Me rritjen e vazhdueshme të biznesit, ne ofrojmë dizajn të nivelit të lartë për të gjithë projektin e minierave dhe ofrojmë zgjidhje për të gjithë linjën e prodhimit për një jetë më të gjatë të pjesëve të konsumuara, duke bërë të mundur që impiantet tuaja të ulin kostot, të maksimizojnë produktivitetin dhe të përmirësojë efikasitetin operacional.

Ndërkohë, ne kemi nisur shërbimin me një ndalesë për kompanitë e huaja, kemi promovuar bashkëpunimin me furnitorët kinezë dhe kemi zhvilluar plane vjetore prokurimi për të garantuar cilësinë dhe stabilitetin e produktit. Teknikët specialë janë caktuar gjithashtu për të kryer inspektimet e prodhimit dhe produktit, si dhe për të koordinuar dhe zgjidhur çështje teknike, të cilësisë dhe të transportit për transport të sigurt dhe të përshtatshëm.

Ne kemi krijuar prezencë si brenda dhe jashtë vendit. Përveç mbi 20 provincave, rajoneve autonome dhe bashkive në Kinë, produktet tona eksportohen gjithashtu në më shumë se 30 vende, si Australi, Kanada, Rusi, Afrikën e Jugut, Indonezinë, Zambia, DR Kongo, Kazakistan, Kili dhe Peru, për të përmendur vetëm disa.

Inovacioni dhe përparimi shkencor është ADN-ja jonë. Ne kërkojmë të zgjerojmë biznesin tonë në një mënyrë të sigurt dhe miqësore me mjedisin dhe të ndihmojmë punonjësit tanë të përmirësojnë konkurrencën e tyre duke u ofruar atyre trajnime dhe mundësi për të përmirësuar aftësitë, dhe duke na bërë të bëhemi një kompani vërtet globale. Qëllimi ynë është t'i mundësojmë kompanisë suaj të arrijë më shumë sukses me përfitim dhe konkurrencë më të mirë.

Ne përpiqemi të krijojmë një nga markat më të vlefshme në këtë sektor dhe të bëhemi ofruesi juaj i preferuar i zgjidhjeve të sistemit.

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve tona, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni dhe të vizitoni faqen tonë.

Ne mezi presim të punojmë ngushtë dhe të mbajmë një marrëdhënie afatgjatë me ju.

Markat e mbështetura