• page_top_img

Обиколка на фабриката

Обиколка на фабриката

ШАНВИМ®продолжува да развива строг систем за контрола на квалитетот на високо ниво.Секој чекор од производствениот процес е усогласен со барањето ISO9001-2008.Имаме сеопфатна евиденција за сите одливки од нашата леарница.Тоа ги прави нашите делови целосно следени и безбедни во постпродажната услуга.

Нашиот систем за контрола на квалитетот вклучува:

Хемиска анализа Мерење на димензиите Евиденција за термичка обработка Тест на механички својства Тест на цврстина UT/PT тест Други неопходни чекори

Нашите висококвалитетни делови се широко користени во вадење камен, рециклирање, рударство, градежен агрегат, цементна индустрија со висока репутација.Стабилните перформанси на нашите делови му помагаат на Sinco да освои сè поголем удел на пазарот во светот.