• page_top_img

Babagan Kita

Babagan Kita

shanvim logo

SHANVIM diadegaké ing 1991 kita supplier global anjog kanggo bagean nyandhang lan solusi ing Processing mineral, agregat, construction lan industri daur ulang.

Kanthi tim sing enom, dinamis lan sregep, kita kerja bareng kanthi dedikasi kanggo mbantu para pelanggan nyuda biaya, nambah kasedhiyan bagean, nyuda downtime lan nyedhiyakake ...

SHANVIMsetya nawakake solusi nyandhang sing dipercaya nanging terjangkau kanggo industri pertambangan & agregat. Kabeh produk kita digawe khusus kanggo para pelanggan, saengga bisa diijolake kanthi ...

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

SHANVIM Wear Solutions

PENYEDIA PARTS GUNA UTAMA DUNIA

Kita Nduwe Pengalaman Praktis Luwih Saka 30+ Taun ing Agensi

Industri Shanvim JinhuaCo., Ltd. setya kanggo ngirim solusi Highly biaya-efektif sing nggabungake desain, produksi, operasi, layanan sawise-sales lan pangopènan crushing lan peralatan screening, kanggo nggawe nilai liyane kanggo pelanggan.

Bowl liner

Gumantung ing pengalaman industri kita kanggo akèh taun, expertise ing-ambane lan tim profesional, kita wis sijine ing Panggonan swara, sistem manajemen standar, lan diadegaké long-term, kerjasama strategis stabil karo akeh perusahaan manca. Mula, kita ana ing posisi sing apik kanggo nawakake macem-macem produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo pelanggan domestik lan manca ing sektor konstruksi infrastruktur, teknik, pertambangan, pasir lan agregat kerikil, lan sampah padhet, lan liya-liyane.

Kanthi pertumbuhan bisnis sing terus-terusan, kita nyedhiyakake desain tingkat dhuwur kanggo kabeh proyek pertambangan, lan nawakake solusi kanggo kabeh jalur produksi kanggo umur sing luwih suwe kanggo nyandhang bagean, supaya tanduran sampeyan bisa nyuda biaya, ngoptimalake produktivitas, lan nambah efisiensi operasional.

Kangge, kita wis dibukak layanan siji-mandeg kanggo perusahaan manca, ningkataké kerjasama karo supplier Cina, lan ngembangaken rencana pengadaan taunan kanggo njamin kualitas lan stabilitas produk. Teknisi khusus uga ditunjuk kanggo nindakake inspeksi produksi lan produk, lan koordinasi lan ngrampungake masalah teknis, kualitas lan transportasi kanggo transportasi sing aman lan trep.

Kita wis nggawe kehadiran ing omah lan ing luar negeri. Saliyane luwih saka 20 provinsi, wilayah otonomi lan kotamadya ing China, produk kita uga diekspor menyang luwih saka 30 negara, kayata Australia, Kanada, Rusia, Afrika Kidul, Indonesia, Zambia, DR Kongo, Kazakhstan, Chili, lan Peru, kanggo jeneng mung sawetara.

Inovasi lan kemajuan ilmiah yaiku DNA kita. Kita ngupaya nggedhekake bisnis kanthi cara sing aman lan ramah lingkungan, lan mbantu karyawan nambah daya saing kanthi menehi kesempatan latihan lan keterampilan, lan nggawe kita dadi perusahaan global sing sejatine. Tujuane yaiku supaya perusahaan sampeyan entuk sukses kanthi bathi lan daya saing sing luwih apik.

Kita usaha kanggo nggawe salah siji merek paling terkenal ing sektor, lan dadi panyedhiya solusi sistem pilihan.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk lan layanan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita lan ngunjungi situs kita.

We look nerusake kanggo bisa rapet lan njaga hubungan long-term karo sampeyan.

Brands Didhukung