• банер01

ПРОИЗВОДИ

  • ПРЕСТИЛКА ХРАНСКИ ТАПИ-ШАНВИМ ЛИЕН МАНГАН

    ПРЕСТИЛКА ХРАНСКИ ТАПИ-ШАНВИМ ЛИЕН МАНГАН

    Внесувач на престилка, кој е исто така познат како фидер за тави, е механички тип на фидер што се користи во операциите за ракување со материјали за пренос на материјали на друга опрема или извлекување материјал од складишни складишта, канти или бункери со контролирана брзина.
    Ние произведуваме различни транспортни компоненти за ракување со рефус материјал, како што се тави за хранење на престилка.