• банер01

ПРОИЗВОДИ

 • МЕТАЛКЕРАМИЧКИ ПРАЧКИ ЗА ДУВАЊЕ ВИСОКО ХРОМИМ

  МЕТАЛКЕРАМИЧКИ ПРАЧКИ ЗА ДУВАЊЕ ВИСОКО ХРОМИМ

  Керамички шипки за дување со метална матрица (MMC) познати и како керамички шипки за дување, вклучуваат:
  Хромирана железна матрица со шипки за дување на керамички композити;
  Мартензитна легура на челик матрица со керамички композитни шипки за дување;
  Керамичката лента за удар е еден од најчестите делови за абење на дробилката со удар.Ја комбинира високата отпорност на металната матрица со исклучително тврда керамика.
  Во процесот се произведуваат порозни преформи направени од керамички честички.Металната стопена маса продира во порозната керамичка мрежа.