• банер01

ПРОИЗВОДИ

 • ПРАЧКА ЗА ДУВАЊЕ ВИСОКО МАНГАН

  ПРАЧКА ЗА ДУВАЊЕ ВИСОКО МАНГАН

  Лентата за удар е главниот резервен дел на ударната дробилка.Има лента за дување со висок манган, висока хромирана лента за дување.Материјалот зависи од потребите на материјалот за дробење.Ако на материјалот му е потребна силна цврстина на удар, шипките за удар со висок манган се идеален избор.Ако ни е потребна висока отпорна на абење на лентата за удар, хромираната лента за дување е нашиот прв избор.
 • ШАНКА ЗА УДАР НА ВИСОКА ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ

  ШАНКА ЗА УДАР НА ВИСОКА ОТПОРНОСТ НА АБЕЊЕ

  Shanvim обезбедува врвни заменски делови за дробилките Metso и Sandvik.Кога станува збор за замена на делови за дробилката Metso и Sandvik, Shanvim е OEM лента за дување, отпорност на триење, долго време на услуга, целосно гарантирана.
 • ДУВАЊЕ МЕТАЛ ЗА ЛИЕЊЕ НА ШИНКИ

  ДУВАЊЕ МЕТАЛ ЗА ЛИЕЊЕ НА ШИНКИ

  Главните делови за носење на Impact Crusher се шипки за удар и ударни плочи, со специјална термичка обработка, цврстината на нашата лента за удар може да достигне до HRC58~HRC63.Производот главно користи материјал од челик со висок манган, на пример Mn14Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr2 и така натаму.
  Ударните шипки и ударните плочи на SHANVIM се широко користени во рударството, градежништвото, хемиската, цементната и металуршката индустрија.Нашите ударни делови имаат работен век за 50~100% подолг од оние направени од традиционално железо со висока содржина на хром.
 • ВИСОКА ХРОМСКА ЛЕНКА ЗА ДУВАЊЕ

  ВИСОКА ХРОМСКА ЛЕНКА ЗА ДУВАЊЕ

  Високата хромирана лента за дување особено одговара за дробење тврди карпи со висока ефикасност и заштеда на енергија, големината на материјалот за празнење е помала и формата е поеднаква.Ние можеме да произведуваме специјални според барањата.(ОЕМ производство)
 • ШАНКА ЗА ЦЕМЕНТ ИНДУСТРИЈА

  ШАНКА ЗА ЦЕМЕНТ ИНДУСТРИЈА

  Ударните шипки и ударните плочи на Шанвим се широко користени во рударството, градежништвото, хемиската, цементната и металуршката индустрија.Нашите ударни делови имаат работен век за 50~100% подолг од оние направени од традиционално железо со висока содржина на хром.
 • ДЕЛОВИ ЗА АБЕЊЕ НА ДЕЛОВИ НА АБЕЊЕ НА ДЕЛОВИ НА ДРШИЛКАТА ЗА УДАРНИОТ ПРАЧКА

  ДЕЛОВИ ЗА АБЕЊЕ НА ДЕЛОВИ НА АБЕЊЕ НА ДЕЛОВИ НА ДРШИЛКАТА ЗА УДАРНИОТ ПРАЧКА

  Ударната дробилка е една од широко користените дробилки.Деловите на ударната дробилка се важен дел од ударната дробилка и треба да се заменат според распоредот;Тоа е исто така познат како ранливи делови на удар дробилката во индустријата.Shanvim може да обезбеди висококвалитетни делови отпорни на абење за различни типови на ударни дробилки, како што се чекан за кршење од удар, блок за удар, ударна обвивка, плоча за сито, плоча за проверка итн. исто така може да произведува производи од различни материјали според цртежите обезбедени од клиенти.
 • РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ НОСЕНИ ДЕЛОВИ ЗА УДАРНА ДРЛИШКА-БЛОВБАР-БЛОК-УДАРНА ПЛОЖА

  РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ НОСЕНИ ДЕЛОВИ ЗА УДАРНА ДРЛИШКА-БЛОВБАР-БЛОК-УДАРНА ПЛОЖА

  Impact Crusher е машина за дробење која користи ударна енергија за дробење материјали.Кога машината работи, моторот погонува роторот се ротира со голема брзина.Кога материјалот ќе навлезе во зоната на удар на шипките за удар, тој удира и се скрши со ударните шипки на роторот, а потоа се фрла на уредот за контранапад кој се нарекува прекинувачки плочи и повторно се крши, а потоа се отскокнува од плочите на прекинувачот.Вратете се во акционата област на роторот за повторно дробење.

  Овој процес се повторува.Материјалот влегува во првата, втората и третата ударна комора од голема до мала и постојано се дроби додека не се смачка до потребната големина и не се испушти од отворот за празнење.