• page_top_img

Tentang Kami

Tentang Kami

shanvim logo

SHANVIM diadegkeun dina 1991 kami supplier global ngarah pikeun bagian maké jeung solusi dina ngolah mineral, agrégat, konstruksi jeung industri daur ulang.

Kalayan tim jalma ngora, dinamis sareng lincah, urang damel babarengan kalayan dedikasi pikeun ngabantosan para nasabah ngirangan biaya, ningkatkeun kasadiaan suku cadang, ngaminimalkeun downtime sareng nyayogikeun ...

SHANVIMkomitmen pikeun nawiskeun solusi ngagem anu tiasa dipercaya pikeun industri pertambangan & agrégat. Sadaya produk kami didamel khusus pikeun para palanggan, supados tiasa ditukeurkeun ka ...

Taun Pangalaman
Ahli profésional
Jalma Berbakat
Klién senang

TINJAUAN PERUSAHAAN

SHANVIM Wear Solutions

Panyadia suku cadang anu ngarah di dunya

Urang Boga Leuwih Ti 30+ Taun Pangalaman Praktis di Badan

Industri Shanvim JinhuaCo., Ltd. geus komitmen ka delivering solusi kacida ongkos-éféktif nu ngahijikeun desain, produksi, operasi, jasa saatos-jualan jeung pangropéa crushing jeung alat screening, pikeun nyieun nilai leuwih pikeun konsumén.

Bowl liner

Gumantung kana pangalaman industri urang salila sababaraha taun, kaahlian dina-jero jeung tim profésional, kami geus nempatkeun di tempat sora, sistem manajemen standardized, sarta ngadegkeun jangka panjang, kerjasama strategis stabil kalayan loba pausahaan asing. Ku alatan éta, kami dina posisi alus pikeun nawarkeun rentang pinuh produk jeung jasa kualitas luhur pikeun konsumén domestik jeung luar nagri urang dina sektor konstruksi infrastruktur, rékayasa, pertambangan, pasir jeung gravel aggregates, jeung runtah padet, antara séjén.

Kalayan tumuwuhna bisnis anu terus-terusan, kami nyayogikeun desain tingkat luhur pikeun sakabéh proyék pertambangan, sareng nawiskeun solusi pikeun sadaya jalur produksi pikeun umur anu langkung panjang ngagem bagian-bagian, sahingga pepelakan anjeun tiasa ngirangan biaya, maksimalkeun produktivitas, sareng ningkatkeun efisiensi operasional.

Samentara éta, kami geus dibuka layanan hiji-eureun pikeun pausahaan asing, ngamajukeun gawé babarengan jeung suppliers Cina, sarta ngamekarkeun rencana ngayakeun taunan pikeun mastikeun kualitas produk jeung stabilitas. Teknisi khusus ogé ditunjuk pikeun ngalaksanakeun pamariksaan produksi sareng produk, sareng koordinat sareng ngabéréskeun masalah téknis, kualitas sareng transportasi pikeun transportasi anu aman sareng nyaman.

Kami parantos ngadegkeun ayana di bumi sareng di luar negeri. Salian langkung ti 20 propinsi, daérah otonom sareng kotamadya di Cina, produk urang ogé diékspor ka langkung ti 30 nagara, sapertos Australia, Kanada, Rusia, Afrika Kidul, Indonesia, Zambia, DR Kongo, Kazakhstan, Chili, sareng Peru, ngan sababaraha ngaran.

Inovasi sareng kamajuan ilmiah nyaéta DNA urang. Urang narékahan pikeun ngalegaan bisnis urang ku cara anu aman sareng ramah lingkungan, sareng ngabantosan karyawan urang ningkatkeun daya saingna ku nawiskeun aranjeunna pelatihan sareng kasempetan katerampilan, sareng ngajantenkeun urang janten perusahaan anu leres-leres global. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun perusahaan anjeun langkung suksés kalayan kauntungan sareng daya saing anu langkung saé.

Urang narékahan pikeun nyieun salah sahiji merek paling berharga di sektor, sarta jadi panyadia solusi sistem pikaresep Anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal produk jeung jasa urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami sarta buka situs urang.

Kami ngarepkeun damel caket sareng ngajaga hubungan jangka panjang sareng anjeun.

Merk Dirojong