ЗА Шанвим

 • 01

  Шанвим бизнис

  Понудете решение за целата производна линија за подолг животен век на делови отпорни на абење, овозможувајќи и на вашата компанија да ги намали трошоците, да ја максимизира продуктивноста и да ја подобри оперативната ефикасност.
  Високо исплатливи решенија кои интегрираат дизајн, производство, работа, пост-продажна услуга и одржување на опремата за дробење и скрининг.

 • 02

  Предности на производот

  Истражување на производот и

  развојТехнологија

  Иновации Оптимизација на

  процесот на производство

  Обезбедете квалитет и стабилност на производот

 • 03

  Услуга Шанвим

  Приспособување на производот според

  по ваше барање

  Подобрување на оперативната ефикасност,

  можеме да комуницираме онлајн во секое време

 • 04

  Поддржани брендови

  Metso®, Extec®, Rockster®,

  Telsmith®, Terex®, Powerscreen®,

  Flsmidth®, Hazemag®, Pegson®

  Rubble Master®,Kesstrack®

  McCloskey® и други.

ПРОИЗВОДИ

АПЛИКАЦИИ

ИСТРАЖУВАЊЕ