• page_top_img

Turne në fabrikë

Turne në fabrikë

SHANVIM®vazhdon zhvillimin e sistemit të rreptë të kontrollit të cilësisë në nivel të lartë.Çdo hap i procesit të prodhimit është në përputhje me kërkesat ISO9001-2008.Ne kemi të dhëna të plota të të gjitha derdhjeve nga shkritorja jonë.Kjo i bën pjesët tona të gjitha të gjurmueshme dhe të sigurta në shërbimin pas shitjes.

Sistemi ynë i kontrollit të cilësisë përfshin:

Analiza kimike Matja e dimensioneve Regjistrimi i trajtimit termik Testi i vetive mekanike Testi i fortësisë Testi UT/PT Hapat e tjerë të nevojshëm

Pjesët tona me cilësi të lartë përdoren gjerësisht në guroret, riciklimin, miniera, agregatet e ndërtimit, industrinë e çimentos me reputacion të lartë.Performanca e qëndrueshme e pjesëve tona e ndihmon Sinco të fitojë gjithnjë e më shumë pjesë të tregut në mbarë botën.