• banderolë01

LAJME

Lajme

 • Sa gurë mund të trajtojë polici i nofullës?

  Sa gurë mund të trajtojë polici i nofullës?

  Çfarë lloj gurësh mund të përpunojë thërrmuesi i nofullës?Cilat janë karakteristikat e tij?Me zhvillimin e ndërtimit ekonomik, edhe ritmet e prodhimit industrial po avancojnë vazhdimisht, veçanërisht në zhvillimin e vrullshëm të projekteve të ndërtimit, prodhimi i rërës dhe zhavorrit ka qenë gjithashtu...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni problemin shqetësues që pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës vishet shumë shpejt?,

  Si të zgjidhni problemin shqetësues që pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës vishet shumë shpejt?,

  Gjëja e mundimshme është se pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës konsumohet shumë shpejt.Ne duhet të zëvendësojmë rregullisht pllakën e nofullës së thërrmuesit të nofullës.Në mënyrë që t'ju ndihmojmë ta zgjidhni këtë problem sa më shpejt të jetë e mundur, ne do t'ju mësojmë disa mënyra për të mbrojtur pllakën e nofullës së thërrmuesit të nofullës.Ky është një efektiv...
  Lexo më shumë
 • Duke folur për disa karakteristika të rëndësishme të polic kon

  Duke folur për disa karakteristika të rëndësishme të polic kon

  Struktura e thërrmuesit të konit përfshin kryesisht një kornizë, bosht horizontal, mantel, rrotë ekuilibri, mëngë ekscentrike, konkave të sipërme (kon fiks), mantelin e poshtëm (kon në lëvizje), bashkim hidraulik, sistemin e lubrifikimit dhe sistemin hidraulik.Thërrmuesi i konit është i përshtatshëm për grimcimin e lëndëve të para në metal...
  Lexo më shumë
 • Tre metoda gjykimi për zëvendësimin e vajit hidraulik të thërrmuesit të konit

  Tre metoda gjykimi për zëvendësimin e vajit hidraulik të thërrmuesit të konit

  Për thërrmuesin kon, sistemi hidraulik është një kusht i rëndësishëm për të siguruar mbarëvajtjen e prodhimit të tij.Ai luan një rol të rëndësishëm në lubrifikimin e pajisjeve.Sistemi hidraulik përdor vaj hidraulik, i cili duhet të zëvendësohet herë pas here.Kur zëvendësohet, nuk është...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni shiritin e duhur të goditjes së thërrmuesit

  Si të zgjidhni shiritin e duhur të goditjes së thërrmuesit

  Shiriti i goditjes është pjesa kryesore dërrmuese e thërrmuesit.Kur shufra e goditjes kundërsulmuese thyen materiale me fortësi dhe forcë relativisht të lartë, ajo ka nevojë për një material të fortë dhe të fortë të shufrës së goditjes.Aktualisht, ekzistojnë tre lëndë të para kryesore për prodhimin e shufrave fryrëse: çeliku me mangan të lartë, allo...
  Lexo më shumë
 • Si të kontrolloni zhurmën e krijuar në prodhimin e mullirit të topit?

  Si të kontrolloni zhurmën e krijuar në prodhimin e mullirit të topit?

  Mulliri me top do të prodhojë zhurmë kur është duke punuar, dhe nëse zhurma është shumë e lartë, ajo do të prekë banorët fqinjë.Problemi i zhurmës i krijuar nga pajisja ka shqetësuar shumë përdorues, kështu që si ta zgjidhni atë.Le të hedhim një vështrim në arsyet pse mulliri me top prodhon zhurmë.1...
  Lexo më shumë
 • Masat paraprake për instalimin e astarit të mullirit me top

  Masat paraprake për instalimin e astarit të mullirit me top

  Sipërfaqja e brendshme e fuçisë së mullirit të topit është përgjithësisht e pajisur me veshje të formave të ndryshme.Astar është pjesa kryesore e veshjes së mullirit të topit, dhe performanca e astarit do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të mullirit të topit.Prandaj, duhet t'i kushtoni vëmendje kur instaloni ...
  Lexo më shumë
 • Shanvim Hyrje Si të zëvendësoni mantelin dhe konkavën?

  Shanvim Hyrje Si të zëvendësoni mantelin dhe konkavën?

  Gjatë zëvendësimit të mantelit dhe konkave të thërrmuesit të konit, duhet të kontrollohet konsumimi i konit të fiksuar, unazës rregulluese, fillit të kyçjes, kundërpeshës dhe mbrojtëses së kundërpeshës.Nëse konsumimi është serioz, zëvendësojeni me një të re dhe më pas instaloni astarin, i cili mund të zvogëlojë kohën për ripërtëritjen dytësore...
  Lexo më shumë
 • Gjithçka që duhet të dini për thërrmuesit e konit

  Gjithçka që duhet të dini për thërrmuesit e konit

  Thërrmuesit e konit janë një nga pjesët më të dobishme dhe të gjithanshme të pajisjeve dërrmuese të disponueshme për guroret dhe operacionet e minierave. Këto makina shpesh luajnë një rol integral në shpërndarjen e produkteve të agregatit në treg. Thërrmuesit e konit janë pjesë të specializuara të pajisjeve, me shumë prodhime. ..
  Lexo më shumë
 • FAZAT E THËRMARRJES DHE LLOJET E THËRKESËVE

  FAZAT E THËRMARRJES DHE LLOJET E THËRKESËVE

  Ekzistojnë dërrmues të llojeve të ndryshme që arrijnë objektiva të ndryshëm në përpunimin e materialit.Çdo aplikim kërkon një grimcues të tipit të caktuar ose një kombinim të fazave të shumta të thërrmimit për të arritur një qëllim të caktuar të prodhimit agregat.Thërrmimi parësor: Nga i madh në të mesëm Një thërrmues primar ofron...
  Lexo më shumë
 • PSE PO THYEN SHIFRAT E NDRYSHESIT IM NDIKIM?

  PSE PO THYEN SHIFRAT E NDRYSHESIT IM NDIKIM?

  Ka shumë arsye pse shufrat e goditjes së grimcave me goditje po thyhen rregullisht. Ne kemi përmbajtur një listë të shkaqeve më të zakonshme të dështimit të shufrave fryrëse dhe zgjidhjet për këto probleme.1. SHIRAT E FRYSJEVE QË NUK NDODHET KUNDËR ROTORIT Shkaqet e mundshme 1) Rotori nuk është i drejtë ose duhet të jetë ...
  Lexo më shumë
 • Mënyra se si e ushqeni thërrmuesin tuaj të vogël të shkëmbinjve ndikon në fundin tuaj

  Mënyra se si e ushqeni thërrmuesin tuaj të vogël të shkëmbinjve ndikon në fundin tuaj

  Ushqyerja e një dërrmuesi kërkon një qasje të ndryshme. Ju nuk mund ta ushqeni thërrmuesin tuaj të vogël të gurëve siç do të ushqeni një kamion hale (1) Sa më i vogël të jetë thërrmuesi i shkëmbinjve, aq më i vogël është lopata. Thërrmuesit e vegjël të shkëmbinjve ushqehen më mirë me një ekskavator. Përdorimi i një ballore- Ngarkuesi fundor rekomandohet vetëm për thërrmuesit e gurëve me një...
  Lexo më shumë