RRETH Shanvimit

 • 01

  Biznesi Shanvim

  Ofroni zgjidhje për të gjithë linjën e prodhimit për një jetë më të gjatë të pjesëve rezistente ndaj konsumit, duke bërë të mundur që kompania juaj të reduktojë kostot, të maksimizojë produktivitetin dhe të përmirësojë efikasitetin operacional.
  Zgjidhje shumë me kosto efektive që integrojnë projektimin, prodhimin, funksionimin, shërbimin pas shitjes dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të grimcimit dhe skanimit.

 • 02

  Avantazhet e produktit

  Hulumtimi i produktit dhe

  zhvillimTeknologji

  Inovacioni Optimizimi i

  procesin e prodhimit

  Siguroni cilësinë dhe stabilitetin e produktit

 • 03

  Shërbimi Shanvim

  Përshtatja e produktit sipas

  sipas kërkesës suaj

  Përmirësimi i efikasitetit operacional,

  ne mund të komunikojmë online në çdo kohë

 • 04

  Markat e mbështetura

  Metso®, Extec®, Rockster®,

  Telsmith®, Terex®, Powerscreen®,

  Flsmidth®,Hazemag®,Pegson®

  Rubble Master®,Kesstrack®

  McCloskey®, dhe të tjerët.

PRODUKTET

APLIKACIONET

HETIM