• banderolë01

PRODUKTET

 • SHIFRE FRYSJE E LARTË MANGANETI

  SHIFRE FRYSJE E LARTË MANGANETI

  Shiriti i goditjes është pjesa kryesore rezervë e policit me ndikim.Ka shirit me goditje me mangan të lartë, shirit me goditje të lartë kromi.Materiali varet nga kërkesa e materialit të thërrmimit.Nëse materiali ka nevojë për rezistencë të fortë ndaj ndikimit, shufrat e goditjes me mangan të lartë janë përzgjedhja ideale.Nëse kemi nevojë për rezistencë të lartë ndaj konsumit të shiritit të goditjes, shiriti i goditjes së kromit është zgjedhja jonë e parë.
 • SHIFT TË LARTË FODHJES ME REZISTENCË TË LARTË VESHJES

  SHIFT TË LARTË FODHJES ME REZISTENCË TË LARTË VESHJES

  Shanvim ofron pjesë zëvendësuese Premium për Thërrmuesit Metso dhe Sandvik.Kur bëhet fjalë për zëvendësimin e pjesëve të thërrmuesit Metso dhe Sandvik, Shanvim ka qenë shiriti i goditjes OEM, rezistencë ndaj gërryerjes, kohë e gjatë shërbimi, i garantuar plotësisht.
 • METAL PËR GJENDJE SHIFRE

  METAL PËR GJENDJE SHIFRE

  Pjesët kryesore të veshjes së Impact Crusher janë shufrat e goditjes dhe pllakat e goditjes, me trajtim të veçantë të nxehtësisë, ngurtësia e shiritit tonë të goditjes mund të arrijë në HRC58~HRC63.Produkti përdor kryesisht material çeliku me mangan të lartë, për shembull Mn14Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr2 e kështu me radhë.
  Shufrat dhe pllakat e goditjes të SHANVIM përdoren gjerësisht në industrinë e minierave, ndërtimeve, kimike, çimentos dhe metalurgjike.Pjesët tona të ndikimit kanë një jetëgjatësi 50 ~ 100% më të gjatë se ato të bëra nga hekuri tradicional me krom të lartë.
 • SHIFT TË LARTË FODHJES KROMI

  SHIFT TË LARTË FODHJES KROMI

  Shiriti i lartë i kromit është veçanërisht i përshtatshëm për shtypjen e gurëve të fortë me efikasitet të lartë dhe kursim të energjisë, madhësia e materialit të shkarkimit është më e vogël dhe forma më e barabartë.Ne mund të prodhojmë të veçantë sipas kërkesës.(Prodhimi OEM)
 • SHIFRA FLODIT PER INDUSTRI CEMENT

  SHIFRA FLODIT PER INDUSTRI CEMENT

  Shufrat e goditjes dhe pllakat e goditjes së Shanvim përdoren gjerësisht në industrinë e minierave, ndërtimeve, kimike, çimentos dhe metalurgjike.Pjesët tona të ndikimit kanë një jetëgjatësi 50 ~ 100% më të gjatë se ato të bëra nga hekuri tradicional me krom të lartë.
 • PJESË TË VESHJEVE TË THAKËSIT TË BAR-IMPACT

  PJESË TË VESHJEVE TË THAKËSIT TË BAR-IMPACT

  Thërrmuesi me ndikim është një nga thërrmuesit e përdorur gjerësisht.Pjesët e thërrmuesit me ndikim janë një pjesë e rëndësishme e thërrmuesit me ndikim dhe duhet të zëvendësohen sipas planit;Njihet gjithashtu si pjesë e cenueshme e policit me ndikim në industri.Shanvim mund të ofrojë pjesë rezistente ndaj konsumit me cilësi të lartë për lloje të ndryshme dërrmuesish me goditje, të tilla si çekiç thyerjeje me goditje, bllok goditjeje, astar goditjeje, pllakë sitë, pllakë kontrolli, etj. ai gjithashtu mund të prodhojë produkte nga materiale të ndryshme sipas vizatimeve të ofruara nga klientët.
 • PJESË KËMBIMI TË VESHJEVE TË PRAKTËS SË NDIKIMIT-BLOWBAR-BLOK IMPACT-PËRKATË RREGULLORE

  PJESË KËMBIMI TË VESHJEVE TË PRAKTËS SË NDIKIMIT-BLOWBAR-BLOK IMPACT-PËRKATË RREGULLORE

  Impact Crusher është një makinë dërrmuese që përdor energjinë e goditjes për të shtypur materialet.Kur makina është duke punuar, motori lëviz, rotori rrotullohet me një shpejtësi të lartë.Kur materiali hyn në zonën e goditjes së shufrave të goditjes, ai godet dhe thyhet me shufrat e goditjes në rotor, dhe më pas hidhet në pajisjen kundërsulmuese që quhet pllaka ndërprerëse dhe thyhet përsëri, dhe pastaj tërhiqet nga pllakat e ndërprerësit.Kthehuni në zonën e veprimit të rotorit për ta shtypur sërish.

  Ky proces përsëritet.Materiali hyn në dhomën e parë, të dytë dhe të tretë të ndikimit nga i madh në të vogël, dhe grimcohet në mënyrë të përsëritur derisa të shtypet në madhësinë e kërkuar dhe të shkarkohet nga porta e shkarkimit.