• banderolë01

PRODUKTET

 • SHIFRA FRYSJEVE QERAMIKE METALI KROMI I LARTË

  SHIFRA FRYSJEVE QERAMIKE METALI KROMI I LARTË

  Shufrat qeramike për fryrje të përbërjeve të matricës metalike (MMC) të njohura gjithashtu si shufra qeramike për fryrje, përfshijnë:
  Matricë hekuri kromi me shufra fryrëse të përbërjeve qeramike;
  Matricë çeliku martensitike me aliazh me shufra fryrëse të përbërjeve qeramike;
  Shiriti qeramik i fryrjes është një nga pjesët më të zakonshme të veshjes së thërrmuesit me ndikim.Ai kombinon rezistencën e lartë të matricës metalike me qeramikë jashtëzakonisht të fortë.
  Në këtë proces prodhohen paraforma poroze të bëra nga grimcat qeramike.Masa e shkrirë metalike depërton në rrjetin poroz qeramik.
 • SHIFRE FRYSJE E LARTË MANGANETI

  SHIFRE FRYSJE E LARTË MANGANETI

  Shiriti i goditjes është pjesa kryesore rezervë e policit me ndikim.Ka shirit me goditje me mangan të lartë, shirit me goditje të lartë kromi.Materiali varet nga kërkesa e materialit të thërrmimit.Nëse materiali ka nevojë për rezistencë të fortë ndaj ndikimit, shufrat e goditjes me mangan të lartë janë përzgjedhja ideale.Nëse kemi nevojë për rezistencë të lartë ndaj konsumit të shiritit të goditjes, shiriti i goditjes së kromit është zgjedhja jonë e parë.
 • SHIFT TË LARTË FODHJES ME REZISTENCË TË LARTË VESHJES

  SHIFT TË LARTË FODHJES ME REZISTENCË TË LARTË VESHJES

  Shanvim ofron pjesë zëvendësuese Premium për Thërrmuesit Metso dhe Sandvik.Kur bëhet fjalë për zëvendësimin e pjesëve të thërrmuesit Metso dhe Sandvik, Shanvim ka qenë shiriti i goditjes OEM, rezistencë ndaj gërryerjes, kohë e gjatë shërbimi, i garantuar plotësisht.
 • METAL PËR GJENDJEN E SHIFREVE

  METAL PËR GJENDJEN E SHIFREVE

  Pjesët kryesore të veshjes së Impact Crusher janë shufrat e goditjes dhe pllakat e goditjes, me trajtim të veçantë të nxehtësisë, ngurtësia e shiritit tonë të goditjes mund të arrijë në HRC58~HRC63.Produkti përdor kryesisht material çeliku me mangan të lartë, për shembull Mn14Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr2 e kështu me radhë.
  Shufrat dhe pllakat e goditjes të SHANVIM përdoren gjerësisht në industrinë e minierave, ndërtimeve, kimike, çimentos dhe metalurgjike.Pjesët tona të ndikimit kanë një jetëgjatësi 50 ~ 100% më të gjatë se ato të bëra nga hekuri tradicional me krom të lartë.
 • SHIFT TË LARTË FODHJES KROMI

  SHIFT TË LARTË FODHJES KROMI

  Shiriti i lartë i kromit është veçanërisht i përshtatshëm për shtypjen e gurëve të fortë me efikasitet të lartë dhe kursim të energjisë, madhësia e materialit të shkarkimit është më e vogël dhe forma më e barabartë.Ne mund të prodhojmë të veçantë sipas kërkesës.(Prodhimi OEM)
 • DERDHJE E SHKUMËS SË SHKUMËS ME NDIKIM

  DERDHJE E SHKUMËS SË SHKUMËS ME NDIKIM

  Pllaka goditëse është një nga pjesët kryesore të veshjes së një polic me ndikim.Pllaka goditëse e bërë në shanvim® u ka sjellë pronarëve kursime të mëdha në koston e mirëmbajtjes.
  Një fortësi më e lartë fillestare shpjegon jetëgjatësinë e zgjatur të shërbimit në krahasim me çelikun tipik të manganit të përdorur.Çeliku Mn është i ashtuquajturi çelik forcues deformues, me një fortësi fillestare prej ~ 280 HB.Disa përdorues kanë më shumë se dyfishuar jetën e shërbimit pas kalimit në shanvim®.Lehtësia e saldimit dhe mbulesës së fortë është një tjetër arsye prapa përmirësimeve të suksesshme të shanvim®.
 • SHIFRA FLODIT PER INDUSTRI CEMENT

  SHIFRA FLODIT PER INDUSTRI CEMENT

  Shufrat e goditjes dhe pllakat e goditjes së Shanvim përdoren gjerësisht në industrinë e minierave, ndërtimeve, kimike, çimentos dhe metalurgjike.Pjesët tona të ndikimit kanë një jetëgjatësi 50 ~ 100% më të gjatë se ato të bëra nga hekuri tradicional me krom të lartë.
 • PJESË TË VESHJEVE TË THAKËSIT TË BAR-IMPACT

  PJESË TË VESHJEVE TË THAKËSIT TË BAR-IMPACT

  Thërrmuesi me ndikim është një nga thërrmuesit e përdorur gjerësisht.Pjesët e thërrmuesit me ndikim janë një pjesë e rëndësishme e thërrmuesit me ndikim dhe duhet të zëvendësohen sipas planit;Njihet gjithashtu si pjesë e cenueshme e policit me ndikim në industri.Shanvim mund të ofrojë pjesë rezistente ndaj konsumit me cilësi të lartë për lloje të ndryshme dërrmuesish me goditje, të tilla si çekiç thyerjeje me goditje, bllok goditjeje, astar goditjeje, pllakë sitë, pllakë kontrolli, etj. ai gjithashtu mund të prodhojë produkte nga materiale të ndryshme sipas vizatimeve të ofruara nga klientët.
 • PJESË KËMBIMI TË VESHJEVE TË PRAKTËS SË NDIKIMIT-BLOWBAR-BLOK IMPACT-PËRKATË RREGULLORE

  PJESË KËMBIMI TË VESHJEVE TË PRAKTËS SË NDIKIMIT-BLOWBAR-BLOK IMPACT-PËRKATË RREGULLORE

  Impact Crusher është një makinë dërrmuese që përdor energjinë e goditjes për të shtypur materialet.Kur makina është duke punuar, motori lëviz, rotori rrotullohet me një shpejtësi të lartë.Kur materiali hyn në zonën e goditjes së shufrave të goditjes, ai godet dhe thyhet me shufrat e goditjes në rotor, dhe më pas hidhet në pajisjen kundërsulmuese që quhet pllaka ndërprerëse dhe thyhet përsëri, dhe pastaj tërhiqet nga pllakat e ndërprerësit.Kthehuni në zonën e veprimit të rotorit për ta shtypur sërish.

  Ky proces përsëritet.Materiali hyn në dhomën e parë, të dytë dhe të tretë të ndikimit nga i madh në të vogël, dhe grimcohet në mënyrë të përsëritur derisa të shtypet në madhësinë e kërkuar dhe të shkarkohet nga porta e shkarkimit.
 • PLAKA E NDODHJES E PJESËVE KËMBIMI PËR THËRKESËN E NDODHJES

  PLAKA E NDODHJES E PJESËVE KËMBIMI PËR THËRKESËN E NDODHJES

  Blloku i goditjes është një nga pjesët kryesore të thërrmuesit me ndikim.Është po aq i rëndësishëm sa shiriti i goditjes, i cili mund të mbrojë makinën dhe të zvogëlojë konsumin.Nëse pllaka e ndikimit Shanvim me rezistencë të lartë ndaj konsumit dhe rezistencë ndaj goditjes miratohet, ajo jo vetëm që mund të zgjasë jetën e shërbimit të policit me ndikim, por edhe të përmirësojë kapacitetin e prodhimit të policit me ndikim.