Babagan Shanvim

  • 01

    Bisnis Shanvim

    Nawakake solusi kanggo kabeh baris produksi kanggo umur luwih saka bagean resistance nyandhang, supaya perusahaan sampeyan bisa nyuda biaya, ngoptimalake produktivitas, lan nambah efisiensi operasional.
    Solusi biaya-efektif banget sing nggabungake desain, produksi, operasi, layanan sawise-sales lan pangopènan peralatan crushing lan screening.

  • 02

    Kaluwihan produk

    riset produk lan

    pangembangan Teknologi

    Optimization Inovasi saka

    proses produksi

    Njamin kualitas lan stabilitas produk

  • 03

    Layanan Shanvim

    Kustomisasi produk miturut

    kanggo syarat sampeyan

    Ningkatake efisiensi operasional,

    kita bisa komunikasi online ing sembarang wektu

  • 04

    Brands Didhukung

    Metso®, Sandvik®, Extec®,

    Telsmith®, Terex®, Powerscreen®,

    Flsmidth®, Hazemag®, Pegson®

    Rockster®, Rubble Master®, Kesstrack®

    McCloskey®, lan liya-liyane.

PRODUK

APLIKASI

INQUIRY