Ngeunaan Shanvim

  • 01

    Usaha Shanvim

    Nawiskeun solusi pikeun sakabéh jalur produksi pikeun umur panjang bagian résistansi maké, sahingga mungkin pikeun parusahaan anjeun ngurangan biaya, maksimalkeun pungsi produktivitas, sarta ngaronjatkeun efisiensi operasional.
    Kacida ongkos-éféktif solusi anu ngahijikeun desain, produksi, operasi, jasa saatos-jualan jeung perawatan crushing jeung alat screening.

  • 02

    Kaunggulan produk

    panalungtikan produk jeung

    ngembangkeun Téhnologi

    Optimasi Inovasi tina

    prosés produksi

    Mastikeun kualitas produk sareng stabilitas

  • 03

    Palayanan Shanvim

    kustomisasi produk nurutkeun

    kana sarat Anjeun

    Ningkatkeun efisiensi operasional,

    urang tiasa komunikasi online iraha wae

  • 04

    Merk Dirojong

    Metso®, Sandvik®, Extec®,

    Telsmith®, Terex®, Powerscreen®,

    Flsmidth®, Hazemag®, Pegson®

    Rockster®, Rubble Master®, Kesstrack®

    McCloskey®, sareng anu sanésna.

PRODUK

APLIKASI

INQUIRY