• fu'a01

TALA FOU

Shanvim- gaosia le pa'u fe'ai(1)

O le siosiomaga galue o le aʻafiaga e faʻaleagaina e faigata, o vaega o loʻo ofuina e matua ofuina, ma faʻaletonu eseese e masani ona tupu.Malamalama i puipuiga mo le puipuiga ma le tausiga o vaega autu o le counterattack crusher ma le tuʻuina atu o le taʻaloga atoa i galuega ma le lelei o meafaigaluega e taua tele i le faʻaleleia o le faʻatinoina o le faʻatinoina o le faʻaogaina ma le gaosiga lelei.O lenei tusiga o loʻo faʻasoa faʻamatalaga autu e aʻafia ai le ola tautua o le aʻafiaga o le aʻafiaga, plate aʻafiaga ma le rotor, faʻapea foʻi ma puipuiga i le faʻapipiʻiina ma le puipuiga.

O mea e aʻafia ai le ola tautua o le paʻu.O le samala sasa o le faʻalavelave faʻalavelave e faʻafeiloaʻi i se saoasaoa maualuga ma le rotor, aʻafia ai mea nutimomoia, aʻafiaga ma olo i mea, o lea e matua faigofie lava ona ofuina.O mea taua e aʻafia ai le ola tautua o le paʻu paʻu e aofia ai: o mea mataʻutia o le pa, le lelei o le gaosiga, mea totino o le mea e tuʻimomomoina, le saoasaoa lautele o le rotor, le fausaga o le pa, le gafatia gaioiga, ma isi.

fa'a feula

1. Mea mata o pa sasa i le taimi nei, o lo tatou atunuu e masani ona faʻaaogaina mea e faʻafefeteina e pei o le uʻamea manganese maualuga ma le sila chromium e fai ai faʻamau.Talu ai ona o le tulaga o togafitiga vevela o le gaosiga e eseese, o lona galuega faʻainisinia e matua ese lava, ma o le olaga o le paʻu pa e matua ese lava.

2. I le faaopoopo atu i le aafiaga o le samala ipu mata mea mata i luga o le olaga o le rotor, o mafuaaga nei e aafia ai foi le ola o le pa sasa o nisi crushers: ona o le rotor o le aafiaga crusher e maualuga le saoasaoa laina, o loo i ai 3-6 vaega i luga o le rotor., e oʻo atu i le 8-10 paʻu sasa.

O le mamao o le taimi i le va o le pito i luma ma le pito i tua o le fuli o pa aufana e na o ni nai vaesefulu o le sekone.I se taimi puupuu, e na o ni nai mea e mafai ona ulu atu i le vaega o le aafiaga atoa, ma o le tele o meafaitino, aemaise lava mea tetele, e na o le tasi le pito e manaʻomia e ulu atu ai i le vaega o aʻafiaga, o lea e le lavea ai le pusa pa i le ogatotonu o le kalave. o le poloka mea, o lona uiga, e le lavea le pa o le sasa i le ogatotonu o le kalave o le poloka mea.O le aʻafiaga pito i luma ma le poloka mea atoa ua malepelepe, ae o le faʻalavelave faʻafefe o loʻo faia.

I lenei auala, e le gata ina faʻaitiitia le aʻafiaga o le tuʻimomomoina, ae faʻapea foʻi se feteʻenaʻiga faʻafefe e tupu i le va o le meafaitino ma le paʻu, lea e mafua ai ona vave maeʻa le pa.E le gata i lea, a maeʻa ona pipii le paʻu i luga o le paʻu o le aʻafiaga, o le feeseeseaiga i le va o le paʻu ma le mea o le paʻu e sili atu ona ogaoga, ma e vave ona ofuina le pa.

Ina ia faʻaitiitia le ofuina o paʻu, o le numera o paʻu i luga o le rotor e le tatau ona tele naua, o le lautele o le rotor e le tatau ona laʻititi, o le maualuga o paʻu e tatau ona faʻateleina, ma le paʻu. , eleele ma susū e mateina e le tagata e tatau ona muaʻi suʻesuʻeina i le tele e mafai ai..

3. Le fausaga ma le faʻapipiʻiina o le paʻu o le paʻu O le fausaga o le paʻu ma lona auala faʻapipiʻi e aʻafia ai foi lona ola.I le taimi nei, mo le faʻalavelave faʻaleagaina na faia i loʻu atunuu, 80% o faʻamau faʻamau o loʻo faʻapipiʻiina i sikulima countersunk.O lenei auala faʻapipiʻi o loʻo i ai le lelei o le fausaga faigofie, faʻamavaeina faigofie ma faʻapotopotoga, ma e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le rotor mai le tino i le taimi e sui ai.Ina ia foia lenei faaletonu, e sili atu ona malupuipuia le pa o le sasa, ae o le pito i tua o le pa e manaʻomia le masini.O nisi tagata olopalaina e iai ni pa e tu'ia ai le rotor grooves mai le itu.

O le auala faʻapipiʻi faʻamaufaʻailogaina o loʻo i ai le slope o le 1: 5 i itu uma e lua o le faʻamau, ma faʻamauina e le malosi centrifugal na faʻatupuina i le taimi o le faʻaogaina o le faʻamalo.O pito uma e lua o faʻamau o lenei fausaga e tatau ona oomi i ipu faʻamalosi e taofia ai le gaoioi.O lenei metotia o le faʻapipiʻiina e le faʻatuatuaina tele, e le saogalemu i le taimi o le taotoga, ma e foliga mai e lele le paʻu, o lea e sili ai le aua le faʻaaogaina.

O loʻo i ai foi se ituaiga faʻaogaina o le uʻamea uʻamea e faʻapipiʻi ai le paʻu, e tuʻu i totonu o le tootoo o le rotor, ma le uʻamea uʻamea ma le faʻafefe i itu uma e lua e faʻaulu i totonu o le samala samala mai le itu o le rotor.A maeʻa ona faʻapipiʻi muamua le pa, o le paʻu, uʻamea uʻamea ma le rotor o le a faʻamalosi atili ma faʻamalosi i lalo o le aafiaga o le centrifugal malosi i le taimi o le taotoga, ma e faʻatuatuaina le taʻaloga, ae e faigata ona faʻamavae ma faʻapipiʻi, ma e seasea. fa'aaogaina nei.

4. O le gaosiga o le gaosiga o le paʻu o le saʻo o le mamafa o le paʻu paʻu e tatau ona matua faʻamaonia i le taimi o le gaosiga.Ole eseesega ole mamafa e le tatau ona sili atu ile 0.5kg.A maeʻa ona faʻapipiʻi le paʻu i luga o le rotor, e manaʻomia se suʻega paleni paleni.A manaʻomia le rotor e taofi le taʻavale, e le faʻatagaina le solomuli 1/10 o le liʻo i soʻo se itu.

feula pa1

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi.E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS.Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-31-2022