• banner01

NYHEDER

Shanvim - producent af blæsestang(1)

Slagknuserens arbejdsmiljø er hårdt, sliddelene er stærkt slidte, og der opstår ofte forskellige fejl.Forståelse af forholdsreglerne til beskyttelse og vedligeholdelse af nøglekomponenterne i modangrebsknuseren og give fuldt spil til funktionerne og fordelene ved udstyret er af stor betydning for at forbedre slagknuserens ydeevne og produktionseffektivitet.Denne artikel deler de primære faktorer, der påvirker levetiden for slagafbryderen, slagpladen og rotoren, samt forholdsregler ved installation og beskyttelse.

Faktorer, der påvirker blæsestangens levetid.Slagknuserens slaghammer vender med høj hastighed med rotoren, slår det knuste materiale, slår og sliber med materialet, så den er ekstremt nem at have på.De faktorer, der påvirker blæsestangens levetid, er: blæsestangens råmateriale, produktionskvaliteten, egenskaberne af materialet, der skal knuses, rotorens periferihastighed, blæsestangens struktur, behandlingskapacitet mv.

blæsestang

1. Råmaterialer af blæsestænger på nuværende tidspunkt, vores land bruger hovedsageligt slidbestandige materialer såsom højt manganstål og kromlegeret stål til at lave blæsestænger.Fordi producentens varmebehandlingsprocesniveau er anderledes, er dens mekaniske funktion meget anderledes, og blæsestangens levetid er også meget anderledes.

2. Ud over påvirkningen af ​​pladehammerens råmateriale på rotorens levetid, påvirker følgende årsager også levetiden for blæsestangen på nogle knusere: fordi slagknuserens rotor har en høj lineær hastighed, er der 3-6 stykker på rotoren., op til 8-10 blæsebøjler.

Tidsafstanden mellem de forreste og bagerste bovstænger drejer er kun nogle få tiendedele af et sekund.På så kort tid kan kun få materialer komme ind i anslagsområdet som helhed, og de fleste materialer, især store materialer, behøver kun den ene ende for at komme ind i anslagsområdet, så blæsestangen ikke rammer tyngdepunktet af materialeblokken, det vil sige, at blæsestangen ikke rammer materialeblokkens tyngdepunkt.Frontkollisionen med hele materialeblokken er brudt, men skråkollisionen udføres.

På den måde reduceres ikke kun knusningseffekten, men der opstår også en glidekonflikt mellem materialet og blæsestangen, som så får blæsestangen til at slides meget hurtigt.Derudover, efter at pulveret klæber til slagpladen, bliver konflikten mellem blæsestangen og pulvermaterialet mere alvorlig, og blæsestangen slides hurtigere.

For at reducere sliddet på blæsestængerne bør antallet af blæsestænger på rotoren ikke være for meget, rotorens diameter bør ikke være for lille, højden af ​​blæsestængerne skal øges passende, og pulveret , jord og fugt, som karakteren gættede, skal være forhåndsscreenet så meget som muligt..

3. Blæsestangens struktur og fastgørelsesmetode Blæsestangens struktur og fastgørelsesmetode påvirker også dens levetid.Nu, for slagknuseren lavet i mit land, er 80 % af blæsebøjlerne fastgjort med forsænkede skruer.Denne fastgørelsesmetode har fordelene ved simpel struktur, bekvem demontering og montering, og rotoren behøver ikke at blive hejst ud af kroppen under udskiftning.For at overvinde denne defekt er blæsestangen fastgjort mere sikkert, men den bagerste rille på blæsestangen skal bearbejdes.Nogle knusere har blæsebøjler, der gennemborer rotorrillerne fra siden.

Kile-fixed piercing-metoden har en hældning på 1:5 på begge sider af den fikserede, og fastgøres af den centrifugalkraft, der genereres under betjeningen af ​​nøglen.Begge ender af blæsestængerne i denne struktur skal presses med trykplader for at forhindre bevægelse.Denne metode til fastgørelse er ikke særlig pålidelig, den er ikke sikker under drift, og blæsestangen vil sandsynligvis flyve ud, så det er bedst ikke at bruge den.

Der er også en slags brug af kilejern til at fiksere blæsestangen, den sættes ind i rotorens rille, og kilejernet med hældning på begge sider drives ind i kilehammeren fra siden af ​​rotoren.Efter at blæsestangen er forspændt, vil blæsestangen, kilejernet og rotoren blive strammere og strammere under påvirkning af centrifugalkraft under drift, og driften er pålidelig, men det er vanskeligt at adskille og samle, og det er sjældent brugt nu.

4. Produktionskvaliteten af ​​blæsestangen nøjagtigheden af ​​vægten af ​​blæsestangen skal være strengt garanteret under produktionsprocessen.Vægtforskellen bør ikke overstige 0,5 kg.Efter at blæsestangen er installeret på rotoren, kræves en statisk balancetest.Når rotoren skal stoppe med at rulle, er det ikke tilladt at trække 1/10 af cirklen tilbage i nogen retning.

blæsestang 1

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: 31. august 2022