• page_top_img

Tur Pabrik

Tur Pabrik

SHANVIM®terus ngembangake sistem kontrol kualitas sing ketat ing tingkat dhuwur. Saben langkah proses produksi wis tundhuk karo syarat ISO9001-2008. Kita duwe rekaman lengkap kabeh casting saka pengecoran kita. Iku ndadekake bagean kita kabeh bisa dilacak lan aman ing layanan aftersale.

Sistem kontrol kualitas kita kalebu:

Analisis kimia Pangukuran dimensi Rekaman perlakuan panas Tes sifat mekanik Tes kekerasan Tes UT/PT Langkah-langkah penting liyane

Parts kualitas dhuwur kita digunakake digunakake ing quarrying, daur ulang, pertambangan, construction agrégat, industri semen karo reputasi dhuwur. Kinerja stabil saka bagean kita bantuan Sinco kanggo menang liyane lan liyane pangsa pasar ing saindhenging donya.