• banderolë01

LAJME

Lajme

 • Kompania Shanvim po përgatitet për dërgesë……

  Kompania Shanvim po përgatitet për dërgesë……

  Shanvim Industry (Jinhua) Co., Ltd. është një prodhues profesional i pajisjeve të dërrmimit dhe skanimit që prodhon pjesë rezistente ndaj konsumit të thërrmuesit për klientët e Amerikës së Veriut dhe po përgatitet për dërgesë.Pajisjet: katër komplete mantele HP400, 8 grupe pllaka nofullash C110, 48 copë PF1210 blow ba...
  Lexo më shumë
 • Çfarë ndodh kur thërrmuesi i konit papritmas ndalon së punuari?Si ta zgjidhim atë?

  Çfarë ndodh kur thërrmuesi i konit papritmas ndalon së punuari?Si ta zgjidhim atë?

  Makina kryesore e thërrmuesit të konit ndalon papritur, e njohur zakonisht si "makinë e mbytur".Besoj se shumë njerëz janë përballur me këtë situatë.Sot do të flasim se si të zgjidhim problemin e thërrmuesit të konit "të mbytur"!Arsyet që bëjnë që thërrmuesi i konit të jetë “stu...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni thërrmuesin e duhur të nofullës?

  Si të zgjidhni thërrmuesin e duhur të nofullës?

  Thërrmuesi i nofullës është pajisja dërrmuese e kokës e linjës së prodhimit të thërrmimit të gurëve.Zgjedhja e një polic të përshtatshëm të nofullës është çelësi për të përmirësuar efikasitetin e të gjithë linjës së prodhimit.Ekzistojnë dy lloje të dërrmuesve me nofulla që shiten zakonisht në treg: seritë PE dhe seritë JC.PE është një tradicionale...
  Lexo më shumë
 • Pjesët e veshjes së policëve të minierave ruse të rërës janë dërguar

  Pjesët e veshjes së policëve të minierave ruse të rërës janë dërguar

  Hyrje në projektin e pajisjeve ruse të prodhimit dhe minierave të rërës: Materiali i grimcuar: graniti Pajisjet e përdorura: HP300 me mantel dhe dy grupe konkave, NP1315 shufër fryrjeje 6 grupe që gjithsej 24 copë, pllakë nofulla C96 5 grupe Përparësitë e produktit tonë: 1. Sipërfaqe e lëmuar, dimensione të sakta, rezistencë e lartë ndaj konsumit dhe gjate...
  Lexo më shumë
 • Dështimet dhe zgjidhjet e zakonshme të policit të konit

  Dështimet dhe zgjidhjet e zakonshme të policit të konit

  Thërrmuesi i konit është një makinë minerare që përdoret zakonisht për të shtypur dhe përpunuar shkëmbinj të fortë.Thërrmuesi është një pjesë e pajisjes që është e lehtë për t'u veshur dhe grisur, dhe dështimi mekanik është normal.Funksionimi i duhur dhe mirëmbajtja e rregullt mund të zvogëlojnë në mënyrë efektive shfaqjen e dështimeve.Më poshtë janë kone c...
  Lexo më shumë
 • Sa gurë mund të trajtojë polici i nofullës?

  Sa gurë mund të trajtojë polici i nofullës?

  Çfarë lloj gurësh mund të përpunojë thërrmuesi i nofullës?Cilat janë karakteristikat e tij?Me zhvillimin e ndërtimit ekonomik, edhe ritmet e prodhimit industrial po avancojnë vazhdimisht, veçanërisht në zhvillimin e vrullshëm të projekteve të ndërtimit, prodhimi i rërës dhe zhavorrit ka qenë gjithashtu...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni problemin shqetësues që pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës vishet shumë shpejt?,

  Si të zgjidhni problemin shqetësues që pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës vishet shumë shpejt?,

  Gjëja e mundimshme është se pllaka e nofullës së thërrmuesit të nofullës konsumohet shumë shpejt.Ne duhet të zëvendësojmë rregullisht pllakën e nofullës së thërrmuesit të nofullës.Në mënyrë që t'ju ndihmojmë ta zgjidhni këtë problem sa më shpejt të jetë e mundur, ne do t'ju mësojmë disa mënyra për të mbrojtur pllakën e nofullës së thërrmuesit të nofullës.Ky është një efektiv...
  Lexo më shumë
 • Duke folur për disa karakteristika të rëndësishme të polic kon

  Duke folur për disa karakteristika të rëndësishme të polic kon

  Struktura e thërrmuesit të konit përfshin kryesisht një kornizë, bosht horizontal, mantel, rrotë ekuilibri, mëngë ekscentrike, konkave të sipërme (kon fiks), mantelin e poshtëm (kon në lëvizje), bashkim hidraulik, sistemin e lubrifikimit dhe sistemin hidraulik.Thërrmuesi i konit është i përshtatshëm për grimcimin e lëndëve të para në metal...
  Lexo më shumë
 • Tre metoda gjykimi për zëvendësimin e vajit hidraulik të thërrmuesit të konit

  Tre metoda gjykimi për zëvendësimin e vajit hidraulik të thërrmuesit të konit

  Për thërrmuesin kon, sistemi hidraulik është një kusht i rëndësishëm për të siguruar mbarëvajtjen e prodhimit të tij.Ai luan një rol të rëndësishëm në lubrifikimin e pajisjeve.Sistemi hidraulik përdor vaj hidraulik, i cili duhet të zëvendësohet herë pas here.Kur zëvendësohet, nuk është...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni shiritin e duhur të goditjes së thërrmuesit

  Si të zgjidhni shiritin e duhur të goditjes së thërrmuesit

  Shiriti i goditjes është pjesa kryesore dërrmuese e thërrmuesit.Kur shufra e goditjes kundërsulmuese thyen materiale me fortësi dhe forcë relativisht të lartë, ajo ka nevojë për një material të fortë dhe të fortë të shufrës së goditjes.Aktualisht, ekzistojnë tre lëndë të para kryesore për prodhimin e shufrave fryrëse: çeliku me mangan të lartë, allo...
  Lexo më shumë
 • Si të kontrolloni zhurmën e krijuar në prodhimin e mullirit të topit?

  Si të kontrolloni zhurmën e krijuar në prodhimin e mullirit të topit?

  Mulliri me top do të prodhojë zhurmë kur është duke punuar, dhe nëse zhurma është shumë e lartë, ajo do të prekë banorët fqinjë.Problemi i zhurmës i krijuar nga pajisja ka shqetësuar shumë përdorues, kështu që si ta zgjidhni atë.Le të hedhim një vështrim në arsyet pse mulliri me top prodhon zhurmë.1...
  Lexo më shumë
 • Masat paraprake për instalimin e astarit të mullirit me top

  Masat paraprake për instalimin e astarit të mullirit me top

  Sipërfaqja e brendshme e fuçisë së mullirit të topit është përgjithësisht e pajisur me veshje të formave të ndryshme.Astar është pjesa kryesore e veshjes së mullirit të topit, dhe performanca e astarit do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën e shërbimit të mullirit të topit.Prandaj, duhet t'i kushtoni vëmendje kur instaloni ...
  Lexo më shumë