• banner01

PRODUK

APRON FEEDER PANS-SHANVIM tuang mangan

Katerangan pondok:

Apron feeder, anu ogé katelah pan feeder, mangrupikeun jinis mékanis feeder anu dianggo dina operasi penanganan bahan pikeun mindahkeun bahan kana alat-alat sanés atanapi bahan ékstrak tina stockpiles gudang, tong atanapi hoppers dina laju anu dikawasa.
Urang rancang rupa-rupa bahan bulk nanganan komponén conveyor kayaning panci feeder apron.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Panyumputan apron, anu ogé katelah pan feeder, mangrupikeun jinis mékanis feeder anu dianggo dina operasi penanganan bahan pikeun mindahkeun bahan kana alat-alat sanés atanapi nimba bahan tina stockpiles gudang, tong atanapi hoppers dina laju anu dikawasa.

Urang rancang rupa-rupa bahan bulk nanganan komponén conveyor kayaning panci feeder apron.

SHANVIMApron Feeder Pans dijieun tina tugas beurat tuang baja mangan. Panci kami direkayasa pikeun pertambangan & industri agrégat kalayan kualitas anu tiasa dipercaya tapi hargana terjangkau.

图片4

OEM ditukeurkeun Apron Feeder Panci

Panci feeder apron kami tiasa ditukeurkeun kana seueur feeder apron OEM: Metso, Krupp, Mineral FFE, Sandvik, Telesmith sareng RCRTomlinson, nyayogikeun umur panjang, biaya pangropéa rendah sareng ngirangan biaya operasi sareng downtime.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk