• banner01

PRODUK

APRON FEEDER PANS-SHANVIM matak manganese

Katrangan singkat:

Apron feeder, sing uga dikenal minangka pakan panci, minangka jinis feeder mekanik sing digunakake ing operasi penanganan material kanggo nransfer bahan menyang peralatan liyane utawa ngekstrak bahan saka stockpiles panyimpenan, tong sampah utawa hopper kanthi kecepatan sing dikontrol.
Kita nggawe macem-macem komponen conveyor nangani bahan akeh kayata panci feeder apron.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Pakan apron, sing uga dikenal minangka pakan panci, minangka jinis feeder mekanik sing digunakake ing operasi penanganan material kanggo nransfer bahan menyang peralatan liyane utawa ngekstrak bahan saka stockpiles panyimpenan, tong sampah utawa hopper kanthi kecepatan sing dikontrol.

Kita nggawe macem-macem komponen conveyor nangani bahan akeh kayata panci feeder apron.

SHANVIMApron Feeder Pans digawe saka baja mangan tugas abot. Panci kita direkayasa kanggo industri pertambangan & agregat kanthi rega sing bisa dipercaya nanging terjangkau.

图片4

OEM Diijolke Apron Feeder Pans

Panci feeder apron kita bisa diganti karo akeh feeder apron OEM: Metso, Krupp, FFE Minerals, Sandvik, Telesmith lan RCRTomlinson, nyedhiyakake umur layanan sing dawa, biaya pangopènan sing murah lan nyuda biaya operasi lan downtime.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk