• banner01

PRODUK

Niup BAR-casting logam

Katerangan pondok:

Bagian ngagem utama Dampak Crusher anu niup bar jeung pelat dampak, kalawan husus panas-perlakuan, karasa bar niup urang bisa ngahontal HRC58 ~ HRC63. Produk utamana ngagunakeun bahan baja mangan tinggi, contona Mn14Cr2, Mn18Cr2, Mn22Cr2 jeung saterusna.
Batang niup sareng pelat dampak SHANVIM seueur dianggo dina pertambangan, konstruksi, kimia, semén sareng industri metalurgi. Bagian dampak kami gaduh umur jasa 50 ~ 100% langkung panjang tibatan anu didamel tina beusi kromium tinggi tradisional.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami