• banner01

NYHEDER

Hvordan ændres slagknuserens blæsestang?

Som hovedknusningskomponenten i slagknuseren har slid på blæsestangen altid været et emne, der bekymrer brugerne.For at spare omkostninger vendes blæsestangen normalt rundt, efter den er slidt, og den ubrugte side bruges som arbejdsflade.Så hvilke problemer vil du støde på under U-vending operationen?Hvordan installeres blæsestangen mere fast?Dernæst fortæller Red Apple Casting dig, hvordan du ændrer modangrebsblæsestangen.

blæsestang

1. Afmontering af blæsestangen: Brug først det eksklusive flipsystem til at åbne den bagerste øverste hylde for at lette det efterfølgende arbejde.Betjen rotoren med hånden, flyt den blæsestang, der skal udskiftes, til vedligeholdelseslågepositionen, og lad derefter rotoren være uændret.Fjern blæsestangens positioneringsdele, tryk og fjern dem derefter aksialt, og skub derefter blæsestangen aksialt fra vedligeholdelseslågen, eller løft den ud med et stativ.For at lette demonteringen af ​​blæsestangen kan du hamre blæsestangen på blæsestangen med hånden.Bank let på toppen.

2. Installation af blæsestang: Når du installerer blæsestangen, skal du blot vende ovenstående proces.Men hvordan kan blæsestangen sættes fast på rotoren?Dette involverer installationsmetoden for blæsestangen.

Hvordan fastgøres blæsestangen fast til rotoren?

Der er i øjeblikket tre hovedinstallationsmetoder for blæsestave på markedet: skruefiksering, trykpladefiksering og kilefiksering.

1. Boltfiksering

Blæsestangen er fastgjort til rotorens blæsestangssæde gennem bolte.Skruerne er dog blotlagte på slagfladen og beskadiges let.Desuden er skruerne udsat for stor forskydningskraft.Når den først er klippet, vil der ske en alvorlig ulykke.

Bemærk: Mange større producenter bruger nu ikke denne fikseringsmetode.

2. Trykplade fastgjort

Blæsestangen sættes ind i rotorens rille fra siden.For at forhindre aksial bevægelse presses begge ender med trykplader.Denne fastgørelsesmetode kræver dog svejsning, trykpladen er let at slide og svær at udskifte, og blæsestangen er ikke stærk nok og kan let løsne sig under arbejdet.

3. Kilefiksering

Kiler bruges til at fastgøre blæsestangen på rotoren.Under påvirkning af centrifugalkraft under drift kan denne metode sikre, at jo hurtigere rotorhastigheder er, jo fastere er blæsestangen fast.Det fungerer også pålideligt og er mere bekvemt at udskifte.Dette er i øjeblikket den bedste måde at reparere blæsestangen på.

Bemærk: En ting at bemærke er, at hvis der bruges bolte til at stramme kilerne, bliver gevindene let deformeret, beskadiget eller endda knækket.Når gevindet er deformeret, giver det også store vanskeligheder ved adskillelse og montering af blæsestangen.For at overvinde ovennævnte ulemper kan vi bruge den hydrauliske kilefastgørelsesmetode.Den bruger stemplet i cylinderen til at fjerne støtten og kilen, løfter derefter blæsestangen og erstatter blæsestangen.Denne fastgørelsesmetode er sikker og pålidelig, nem at udskifte og mere bekvem at vedligeholde.

 slagknuser blæsestang

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: Apr-02-2024