• banner01

NYHEDER

Hvilket materiale er mere egnet til slagknuser og hammerknuser?

Selvom slagknusere og hammerknusere er noget ens med hensyn til knuseprincipper, er der stadig visse forskelle i specifikke tekniske strukturer og arbejdsprincipper.

blæsestang

1. Forskellen i teknisk struktur Først og fremmest har slagknuseren et stort knuserhulrum og en stor fødeport.Materialet påvirkes ikke kun af hammeren, men også gentagne gange af materialet i slagknuserkammeret, slagpladen og materialet, som har en bedre knusningseffekt.Hammerknuserens knuserhulrum er relativt lille og relativt tæt.

2. Slagknuser med forskellige arbejdsprincipper er en knusermaskine, der bruger slagenergi til at knuse materialer.Når maskinen arbejder, drevet af motoren, roterer rotoren med høj hastighed.Når materialet kommer ind i blæsestangsområdet, kolliderer det med blæsestangen på rotoren og knækker, og derefter kastes det til slaganordningen for at blive knust igen, og hopper derefter af slagforingen.Gå tilbage til aktionsområdet for blæsestangen for genknusning.Denne proces gentages.Materialet kommer ind i det første, andet og tredje slagkammer fra stort til lille for gentagen knuser, indtil materialet er knust til den nødvendige partikelstørrelse og udtømt fra udledningsporten.Hammerknuseren er hovedsageligt afhængig af slagenergi for at fuldføre knusedriften af ​​materialer.Når hammerknuseren arbejder, driver motoren rotoren til at arbejde, og materialet kommer jævnt ind i knuserens hulrum, og den roterende højhastighedshammer slår og skærer det revne materiale.

3. Metoden til at justere outputgranulariteten er anderledes.Slagknuseren styres hovedsageligt ved at justere rotorhastigheden og rotordiameteren, justere åbningsstørrelsen på fordeleren og mellemrummet mellem slibekamrene.Hammerknuseren kan kontrollere partikelstørrelsen af ​​det færdige produkt ved at justere sigtepladens spaltestørrelse.

4. På grund af egenskaberne ved dens tekniske struktur og arbejdsprincip kan forskellige slagknusere af forarbejdede materialer ikke kun behandle bløde materialer, men også behandle medium og hårde materialer.Hammerknusere er kun egnet til bearbejdning af materialer med lav hårdhed.Derudover har slagknuseren ikke riste, så den kan undgå tilstopning ved bearbejdning af materialer med højt vandindhold.

5. Prisen på slagknusere med forskellige produktionsomkostninger er højere end for hammerknusere.Men omkostningerne til eftervedligeholdelse er højere end for hammerknuser.Dette er tæt forbundet med deres tilbehørsmaterialer.Slidet af slagafbryderen er generelt på den side, der vender mod materialet, mens slaghammeren har en større kontaktflade og slides hurtigere.På den anden side, når du udskifter dele i stødknusning, behøver du kun at åbne den bagerste skal af knuseren for at udskifte dem, og tids- og arbejdsomkostningerne er relativt lave.Hammer Break har mange hamre.Det tager meget tid og mandskab at udskifte et sæt hamre, og de relative omkostninger er højere.Generelt er vedligeholdelsesomkostningerne ved hammerknusning meget højere end for slagknuser.

slagknuser

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: 15-jun-2023