• fu'a01

TALA FOU

Shanvim- Iloiloga o mafuaʻaga ma fofo mo le gau o le auvae lapisi lapisi

O le pito i luga o le auvae lapisi auvae e masani lava ona faia i foliga nifo, ma o le faatulagaga o nifo o tumutumu nifo ma vanu o ipu auvae feaveai ma ipu auvae tumau e faafeagai.I le faaopoopo atu i le tuʻimomomoina o le uʻamea, o loʻo i ai foʻi le tipiina ma le gau, lea e lelei mo le tuʻimomomoina o le oa, ae e faigofie foi ona ofuina.E tatau ona suia i totonu o se vaitaimi patino, a le o lea o le a faʻaitiitia ai le lelei o meafaigaluega, faʻateleina le uta o le masini, ma faʻaitiitia le gaosiga.O nisi taimi o le a iai ni gau.O loʻo taua i lalo se aotelega puupuu o mafuaʻaga autu e 6 e aofia ai le gau o le auvae faʻapipiʻi:

ipu auvae

1. Movable auvae ipu e le mafai ona pasia le forging process pe a gaosia, ma e tele faaletonu e pei o pores i luga o le auvae movable ipu, o lea o faaletonu e pei o gau ma gau o le a tupu pe a uma se vaitaimi o le faaaogaina.

2. Pe a ulu atu le au crusher i le mea malepelepe, o le aafiaga o le mamafa o meafaigaluega faateleina, ma toggle ipu e le faia le galuega tauave o le tausiga o le tagata lava ia, ae auina atu le uunaiga malosi i le ipu auvae gaoioi.

3. O le suiga o le ipu auvae feaveai na tupu i le taimi o le taotoga, ma o le pito i lalo o le auvae feaveai na fetoai ma le puipui puipui ma isi vaega, ma mafua ai le gau o le auvae feaveai.

4. Ua leai se aoga o le tootoo tete'e, ma ua fa'ateleina le mamafa o le auvae.

5. O le va i le va o le auvae movable plate ma le auvae faʻamau e fuafua le tele o le tatalaina o le alu.Afai e le talafeagai le lapo'a o le tatala, o le a avea foi ma se faaletonu o le auvae feaveai.

6. O le auala fafaga e le talafeagai, o le pa'ū o meafaitino e faʻateleina ai le aʻafiaga o le mamafa i luga o le auvae gaoioi.

A uma ona gau le auvae lapisi, e le mafai ona faagaoioia meafaigaluega.O le a se mea oute faia?

1. Suia le auvae feaveai i se tulaga lelei.

2. Pe a sui i se ipu auvae fou, e tatau ona sui se ipu mafolafola fou ma vaega faʻapipiʻi ipu paʻu.

3. A uma ona sui i le auvae feaveai fou, fetuutuuna'i le tulaga ma le feso'ota'iga o le auvae fa'aletonu, fa'amau, fa'amauina le auvae ma le auvae fa'agaoioi.

4. Sui i se vaipuna fou pe fetuutuuna'i le malosi o le puna o le leve.Fetuuna'i le tele o le uafu lafoa'i.

5. E tatau ona mautinoa e le auvae auvae le fafagaina faifaipea ma le mautu o mea i le taimi o le galuega, ma faʻaitiitia le manaʻo o le gaioiina o le auvae ipu ona o le mamafa o mea e pa'ū saoloto i le tauiviga fafaga.

I le amataga o le ofuina o le liner o le auvae olo, e mafai ona liliu le ipu nifo, po o le pito i luga ma lalo e mafai ona liliu solo.O le ofuina o lau auvae e tele lava i le ogatotonu ma le pito i lalo.A vaivai le maualuga o nifo i le 3/5, e tatau ona sui se laina fou.A mae'a le laina i itu uma e lua ile 2/5, e mana'omia foi ona sui.

信图片_20220621091643

Shanvim Industry (Jinhua) Co., Ltd., na faavaeina i le 1991. O le kamupani o se vaega e faʻafefeteina le faʻaaogaina o pisinisi.O oloa autu o vaega e faʻafefeteina e pei o le ofu talaloa, ipu ipu, ipu auvae, samala, pa vili, polo lino liner, ma isi. feololo ma maualuga chromium lafo mea uʻamea, ma isi. E tele lava gaosia ma tuʻuina atu ofuina ofuina-tetee mo mining, sima, mea faufale, fausaga fausaga, eletise eletise, oneone ma iliili aggregates, gaosiga masini ma isi alamanuia.


Taimi meli: Iuni-21-2022