• banner01

NYHETER

Hva er hovedmetodene for rengjøring av kjeveknuserdeler?

Etter at kjeveknuseren har vært brukt i lang tid, vil delene av knuseren miste sin opprinnelige arbeidsytelse på grunn av slitasje, deformasjon, tretthet, kavitasjon, løshet eller andre årsaker, noe som vil forringe den tekniske tilstanden til kjeveknuseren, forårsake det å fungere unormalt, eller til og med ikke klarer å fortsette å jobbe.På dette tidspunktet har den allment kjente kjeveknuseren en feil.

Årsaken til feilen i kjeveknuseren kan analyseres fra fire aspekter: det normale samsvarsforholdet til de matchende delene blir ødelagt;den relative plasseringen mellom delene endres;delene i seg selv er deformert, skadet, materialendringer og overflatekvalitetendringer;Tilstopping av urenheter osv. Da vil den under bruk av kjeveknuseren støte på oljetilstopping, noe som vil føre til at kjeveknuseren ikke fungerer godt.Det er nødvendig å rydde opp i oljeflekkene slik at maskinen kan fungere godt.Rengjør deretter oljeflekkene. Hva er metodene?

slagforing

Hovedmetodene for rengjøring av kjeveknusertilbehøret er som følger:

1. Skrubbing: Legg delene av kjeveknuseren i en beholder med dieselolje, parafin eller andre rensevæsker, og skrubb dem med bomullsgarn eller børste.Denne metoden er enkel i drift og enkel i utstyr, men lav effektivitet, og passer for små partier av små deler i ett stykke.Under normale omstendigheter er det ikke egnet å bruke bensin, fordi det har fettoppløsende egenskaper, som vil skade folks helse og lett forårsake brann.

2. Vibrasjonsrengjøring: legg kjeveknuserdelene som skal rengjøres på rengjøringskurven eller stativet til den vibrerende rengjøringsmaskinen, og dypp dem ned i rengjøringsløsningen.Vibrasjonen som genereres av rengjøringsmaskinen simulerer den kunstige skyllevirkningen og den kjemiske virkningen til rengjøringsløsningen.Fjerner oljeflekker.

3. Ultralydrengjøring: stol på den kjemiske virkningen av rengjøringsvæsken og ultralydvibrasjonen som er introdusert i rensevæsken for å arbeide sammen for å fjerne oljeflekkene på delene av kjeveknuseren.

4. Den er egnet for rengjøring av deler med mindre komplekse former og alvorlig oljesmuss på overflaten.

5. Koking og vasking: Legg den tilberedte løsningen og de rengjorte kjeveknuserdelene i et rensebasseng av passende størrelse sveiset med stålplater, varm det opp til 80~90°C med en komfyr under bassenget, og kok og vask i 3~ Bare 5 minutter.

Årsakene til feil på kjeveknuser inkluderer utilsiktet skade (som blokkering, løsgjøring) forårsaket av feil justering, bruk og vedlikehold, samt naturlig skade forårsaket av slitasje, korrosjon, kavitasjon, tretthet, etc. .Førstnevnte kan unngås, selv om sistnevnte er uunngåelig, men hvis årsaken til skade på deler kan bli funnet, kan skadeloven mestres, og tilsvarende tekniske tiltak kan tas fra design, produksjon til bruk og vedlikehold, skaden av deler kan reduseres kraftig , Forleng levetiden til kjeveknuseren.

slagplate

Shanvim som en global leverandør av slitedeler til knusere, produserer vi slitedeler for kjegleknusere til forskjellige merker av knusere.Vi har mer enn 20 års historie innen KNUSSER SLITDELER.Siden 2010 har vi eksportert til Amerika, Europa, Afrika og andre land i verden.


Innleggstid: 21. februar 2023