• banner01

NYHETER

Materialet til knusehammeren

Som vi alle vet kan slitedelene i knuseren ha stor innvirkning på de mekaniske egenskapene.I de fleste tilfeller, hvis maskinen ikke fungerer, er det fordi viktige deler, for eksempel hammer, er skadet.Materialet til hammeren påvirker direkte levetiden til knuseren.

Hammer

Hvordan påvirker hammerens materiale levetiden?

Den normale driften og levetiden til knuseren avhenger av kvaliteten på reservedelene til knuseren, mens kvaliteten på hammeren ofte bestemmes av materialet.

I hammerknuseren er hammeren en uunnværlig komponent som spiller en stor rolle i driften.Hammerne lages først og fremst ved støping, og er mye brukt.Når hammeren fungerer, er toppen av hammeren slitt og slått.Slitasjen på hammerknuseren er ofte forårsaket av den voldsomme kollisjonen under arbeid og den voldsomme påvirkningen på arbeidsdelen.Håndtaksdelen av hammeren er imidlertid mindre påvirket av bøyeutmattelse og slitasje.

En vanlig hammer kan fort bli slitt bort.For dette formål har vi forbedret materialet til hammeren vår ved høykromstøping for å forlenge levetiden.

Vi bør ta hensyn til materialene deres, uansett hva slags slitedeler.

Hammer-2

Shanvim Industry (Jinhua) Co., Ltd., etablert i 1991. Selskapet er en slitebestandig støping av deler.Hovedproduktene er de slitesterke delene som mantel, bolleforing, kjeveplate, hammer, blåsestang, kulemølleforing, etc.. Det er middels og høye , Ultrahøyt manganstål, middels karbonlegert stål , lav, støpejernsmaterialer med middels og høy krom, etc.. Den produserer og leverer hovedsakelig slitesterke støpegods for gruvedrift, sement, byggematerialer, infrastrukturkonstruksjon, elektrisk kraft, sand og grustilslag, maskinproduksjon og annen industri.
Shanvim som en global leverandør av slitedeler til knusere, produserer vi slitedeler for kjegleknusere til forskjellige merker av knusere.Vi har mer enn 20 års historie innen KNUSSER SLITDELER.Siden 2010 har vi eksportert til Amerika, Europa, Afrika og andre land i verden.


Innleggstid: 23. desember 2021