• banner01

NYHEDER

KNUSNINGSTADIER OG KNUSKERTYPER

Der er forskellige typer knusere, der opnår forskellige mål i materialebearbejdning.Hver applikation kræver en bestemt type knuser eller en kombination af flere knusningstrin for at opnå et bestemt samlet produktionsmål.

KÆBEKRUSER

Primær knusning: Fra stor til medium

En primær knuser giver en indledende reduktion i størrelse.En mobil kæbeknuser betragtes som en primær knuser i stenbrudsdrift.Denne fase sigter mod at tage store bidder og bringe materialet ned effektivt til en ensartet og håndterbar størrelse til videre behandling gennem en sekundær knuser.Det fremstillede materiale søges ikke at være et endeligt brugbart materiale.

Sekundære knusere er designet til at tage en rimelig foderstørrelse og pruducere en endelig produktstørrelse og tilføje en produktform. Almindelige mobile sekundære knusere er slagknusere med horisontal aksel (også kaldet en HSI) og kegleknusere. Når fodermaterialet ikke er hård eller stor, kan en sekundær knuser bruges uden en primær kæbeknuser. Dette er ofte tilfældet ved betongenanvendelse, kalksten, skifer eller sand&grus applikationer. Dog vil kegleknusere - i de fleste tilfælde - have brug for en primær kæbeknuser pga. dens indføringsgrænser.

Tertiær knusning: Fra lille til mindre

Det er meget svært at tage småt materiale og fremstille fine partikler. For slagknusere er det nemmere at producere en 3/4-ud af en 25 sten end at tage en knust 1 "foder og producere en 1/2" eller endnu mindre produkt. vertikal aksel slagknuser (VSI) eller en specialiseret horisontal aksel slagknuser med en slibebane (såsom RM V550OG!Mobile Impact Crusher) kan bruges til at producere store mængder fint materiale.

Slagknusere er på fremmarch, fordi de er den mest alsidige type knuser.De kan behandle blød-mellemhård sten af ​​rimelig størrelse og kan bruges i beton- og asfaltgenbrugsapplikationer.En roterende rotor med hamre slår materialet og kaster det mod en stødvæg (også kaldet forklæde), som får materialet til at splintre.Som et resultat får du mange kubiske partikler i forskellige størrelser, der laver aggregater af høj kvalitet.

Impct-knusere er på fremmarch, fordi de er den mest alsidige type knuser. De kan behandle blødt-middelhårdt sten af ​​rimelig størrelse og kan bruges i beton- og asfaltgenbrugsapplikationer. En roterende rotor med hamre slår materialet og kaster det mod en stødvæg. (også kaldet forklæde), hvilket får materialet til at splintres. Som et resultat får du mange kubiske partikler i forskellige størrelser, der laver aggregater af høj kvalitet.

KÆBEKNUSSER DELE

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: 25-jul-2023