• banner01

NYHEDER

Sammenligning af slagknuser og kegleknuser

Anvendelse af slagknuser:

Denne serie af slagknusere er velegnet til knusning og formning af bløde, mellemhårde og ekstremt hårde materialer, som gælder bredt for slags malme, cement, brandbestandige materialer, bauxit chamotte, korund, glasråmaterialer, maskinfremstillet byggesand, byggesten og metallurgislagger, der har større effektivitet end andre typer knusere, især på højhårde, ekstra hårde og slidbestandige materialer som siliciumcarbid, korund, sintret bauxit og skønhedssand.

Inden for byggeri er det et ideelt produktionsudstyr til maskinfremstillet byggesand, pudematerialer, asfaltbeton og cementbetontilslag.

I minedriftsområdet er det meget brugt i forslibningsprocessen, som kan producere store mængder fin malm og reducere den høje slibebelastning.

På grund af de fremragende lavslidegenskaber ved denne serie af slagknusere, bruges udstyret også til højslibende og sekundær desintegrationsknusning.På grund af den nul forurening af produktet, kan slagknuseren desuden tilpasses til produktion af glaskvartssand og andre materialer med høj renhed.I produktionskapacitetsområdet på 10-500t/t kan slagknuseren næsten opfylde forskellige produktionskrav.

微信图片_20220322141833

Anvendelse af kegleknuser:

Kegleknuser er meget udbredt i metallurgisk industri, byggematerialeindustri, vejbygningsindustri, kemisk industri og kiselsyreindustri.Den er velegnet til at knuse forskellige malme og sten med medium og over medium hårdhed.Det har nogle egenskaber som stor knusekraft, høj effektivitet, høj forarbejdningskapacitet, lave driftsomkostninger, bekvem justering og økonomisk brug.

På grund af det rimelige tilbehørsvalg og det strukturelle design er dets levetid lang.Og den gennemsnitlige granularitet af knuste produkter kan reducere den cykliske belastning.Det hydrauliske system med hulrumsafstand, der bruges i mellemstore og store knusere, kan reducere nedetiden.Brugere kan vælge forskellige hulrumstyper i henhold til forskellige krav.

Fedtforseglingsteknologien, der anvendes i kegleknuser, vil undgå defekter som let blokering af vandforsyning og afløbssystem samt blanding af vand og olie.Fjedersikkerhedssystemet er en overbelastningsbeskyttelsesanordning, som kan rumme fremmedlegemer og ikke skade knuseren, når jernblokke passerer gennem knusningshulrummet.Denne maskine er opdelt i standardtype og korthovedtype.Generelt set har standardtypen en stor fodringspraksisstørrelse og grov udledningsgranularitet.Men på grund af den stejle kegleformede spindel er den korthovedes fodringsøvelsesstørrelse lille, hvilket er mere velegnet til fremstilling af fine materialer.Derfor bruges standardtypen generelt til grov- og mellemniveau knusning, og den korte hovedtype bruges til mellem- og finknusning.

e5a6cbfc4bb34c271f0a01c55ad6223

Zhejiang Shanvim Industrial Co., Ltd., en slidbestandig delestøbningsvirksomhed etableret i 1991. Det beskæftiger sig hovedsageligt med slidbestandige dele såsom kæbeplader, gravemaskinedele, kappe, skålforing, hammer, blæsestang, kuglemølleforing , osv. Herunder høj- og ultrahøj manganstål, anti-slid legeret stål, lav, medium og høj krom støbejernsmaterialer, som hovedsagelig sørger for produktion og levering af slidbestandige støbegods til minedrift, cement, byggematerialer, elkraft, knuseanlæg, maskinfremstilling og andre industrier.Dens årlige produktionskapacitet for minemaskiners produktionsbase er mere end 15.000 tons.


Indlægstid: 22-mars-2022