• fu'a01

TALA FOU

O le matafaioi a Shanvim o loʻo tuʻuina le paʻu o loʻo faʻaaogaina

Blow bars o se filifiliga sili ona taua mo tagata faʻamaʻi.I meafaigaluega faʻapisinisi, o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi e taua tele, o le mea lea e taua tele ai le filifilia o faʻamau.E mafai ona faia se sao tele i le tu'imomomoina o 'oa, koale ma papa.Afai e malamalama le paʻu paʻu i le gaioiga, o se auala lelei, ma o le lelei o le faʻaaogaina o le a sili atu ona manino.

Uu pa

O a ituaiga mea lelei o loʻo i ai i le pa, Shanvim o le a taʻu atu ia te oe:

Galuega 1: Tu'imomomo aafiaga mata'ina

Talu ai o nisi malala e matua tele lava pe a uma ona eliina, o le susunuina saʻo i le taimi nei o le a le gata ina faʻamatuʻu atoa ai le tau faʻafefe, ae mafua ai foi le lamatiaga o le faʻateleina o otaota ma tau.I le taimi nei, afai e mafai ona e filifilia se pulverizer e fesoasoani ai, i lalo o le gaioiga a le paʻu pa, o le aʻafiaga o le pulverizing o le a foliga faʻapitoa ma ofoofogia.E le gata e mafai ona fesoasoani i le koale ina ia toniga i le tele, ae faʻaleleia atili le lelei o le gaioiga mo le tele o uo.O se filifiliga sili ona taua ma se auala, lea na manumalo ai tagata uma ma faʻafeiloaʻi.

Galuega 2: Fa'aititia le maualuga o le ofuina ma le masaesae

Afai o loʻo faʻaogaina le faʻamaʻi atoa, o le aʻafiaga o le tuʻimomomo i le taimi o le taotoga o le a le lelei tele.O le mea lea, faʻatasi ai ma le paʻu e fai ma pa pupuni, o le feteʻenaʻiga i le va o mea nutimomoia ma le masini lava ia e mafai ona faʻaitiitia, ina ia mafai ona faʻaaogaina le masini.O taunuuga e fetaui ma tulaga o le faamalieina o tagata.E ala i le polokaina o le paʻu i le ogatotonu, e mafai ona faʻaitiitia le faʻaaogaina o le ogatotonu, ina ia mafai ai ona faʻaleleia le ola tautua ma faʻamalieina e tusa ai.

I le faʻagaioiga o le Shanvim blow bar, o auala e faʻaaogaina e faigofie ma eseese, ma o le tau o le taumafa e maualalo, o lea o le aofaʻi faʻatau atu i le maketi e sili ona lauiloa, e oʻo atu ai i tagata i tulaga o le faʻaogaina ma le lelei.tulaga faamalieina.

Shanvim blow bar filifiliga, o ia mea taitasi o se filifiliga sili ona maualuga mo tagata tuʻimomomo.I le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o le paʻu paʻu e matua lelei lava pe a uma ona faʻaoga, ma o le aʻafiaga o le tuʻimomomoina e matua manino lava.O le isi o le faʻaaogaina o le paʻu o le a faʻateleina ai le malosi atoa.A maeʻa le filifiliga, o le a faʻaitiitia le tikeri faʻaofuofu lautele, o se filifiliga sili ona lelei mo le faʻamaʻi.

feula pa1

Shanvim Industry (Jinhua) Co., Ltd., na faavaeina i le 1991. O le kamupani o se vaega e faʻafefeteina le faʻaaogaina o pisinisi.O oloa autu o vaega e faʻafefeteina e pei o le ofu talaloa, ipu ipu, ipu auvae, samala, pa vili, polo lino liner, ma isi. feololo ma maualuga chromium lafo mea uʻamea, ma isi. E tele lava gaosia ma tuʻuina atu ofuina ofuina-tetee mo mining, sima, mea faufale, fausaga fausaga, eletise eletise, oneone ma iliili aggregates, gaosiga masini ma isi alamanuia.

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi.E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS.Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Sep-27-2022