• fu'a01

TALA FOU

UA FA'ATAU TOTOO LE oneone

I le lalolagi atoa, o le manaoga mo le oneone e sili atu le malosi nai lo le tele o le a masalomia. O le taua o le oneone io tatou olaga e le o iloa e tagata lautele, e ui lava o se le malamalama masani e tele le oneone ma o le ai ai pea. I se taimi ua leva na manatu ai ua lava i’a o le sami o le lalolagi e fafaga ai i tatou mo le tele o tausaga, ae fesili i soo se tagata faifaiva faapisinisi pe o le a le tulaga o oloa ma e le masalomia e te mauaina se lipoti leaga. Mo le oneone, o le faafitauli o le e sili atu le leaga o le fa'aitiitiga ma e foliga mai e le toe lelei i se taimi vave.

ofu talaloa

O le manatu e faapea, i le tele o nofoaga i le lalolagi, o le manaoga mo le oneone ua sili atu nai lo le sapalai. Ma o le taimi lava e alu ai le oneone, ua mou atu mo le lelei.

O le oneone ma le iliili, e lauiloa i le fale faufale o le "faʻapipiʻi", o le mea e sili ona faʻaaogaina i le lalolagi, faʻatatau i le 2014 UNEnvironment Report e nafa ma le 85% o gaioiga uma a le lalolagi. fa'atauina na'o le oneone e tusa ma le US$70 piliona i le lalolagi atoa.

Agregate e faʻaaogaina i le tele o galuega faufale ma gaosiga, e aofia ai le faia o sima, asphalt ma tioata, tolu mea e sili ona manaʻomia e faʻaaogaina i le fausiaina o taulaga. , e le'i sili atu lava.

O le faʻafitauli i le oneone toafa, pe a oʻo mai i faʻamoemoega faufale, o le saito e lamolemole ma faʻataʻamilomilo, ua faʻaumatia e matagi toafa. lelei le fusifusia sui.O le oneone sili mo le fausiaina e fufulu mai mauga, vaitafe ma agai i lalo i le sami. O le tele o le oneone o loʻo eliina i aso nei, e masani ona faʻatulafonoina, e sau mai le vaitafe ma matafaga o le sami, lea e mafua ai le faʻaleagaina saʻo i latou. fa'anatura fa'anatura fa'apea fo'i ma le si'osi'omaga atoa.

I aso ua tuana'i, sa faia le la'uina o oneone i nuu i tua ae e le'i mamao ese mai le taulaga o lo'o mana'omia tele. le faagasologa atoa.

pupuu

O lo'o i ai se isi mea sili i le tulaga o masini e mafai ona gaosia ai le oneone e talafeagai mo le fa'aogaina o le faufale e ala i le fa'agasologa o le tu'imomomoina o ma'a ma fa'aputuga otaota mea.Shanvim Industry(Jinhua)Co.,Ltd.ose gaosiga o vaega fa'aofuina mo mea e fa'apalapala.Ua matou galulue faatasi ma le tele o kamupani i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Apr-06-2023