• fu'a01

TALA FOU

E faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le maualuga o le susu o mea e faigofie ona pipii i le cone crusher?

Cone crusher o se meafaigaluega tu'imomomo masani fa'aaoga lautele i le mining, fausiaina, metallurgy, alamanuia kemisi ma isi alamanuia.Ae ui i lea, o le maualuga o le susu o mea e masani ona pipii i le cone crusher, e mafua ai le faʻaogaina o meafaigaluega ma faʻaitiitia ai le gaosiga o le gaosiga.O le mea lea, pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le tele o le susu o mea faʻapipiʻi ma faʻaleleia le gaosiga gafatia ma le lelei o cone crushers ua avea ma mataupu taua o loʻo popole i ai le tele o kamupani.Sei o tatou iloiloina i lalo.

ipu auvae 

1. O mea e maualuga le susu ma faigofie ona pipii o le a mafua ai faʻafitauli nei:

1. Faʻapipiʻi mea: O mea e maua ai le maualuga o le vai ma e faigofie ona faʻaputuina i le taulaga fafaga, ma mafua ai le faʻapipiʻiina o mea.

2. Le faʻaogaina o meafaigaluega: O le susu o mea o loʻo i totonu o mea o le a mafua ai le faʻaputuina o le vai i totonu o meafaigaluega, ma faʻapea ona aʻafia ai le faʻaogaina o meafaigaluega.

3. Faʻateleina le faʻaogaina o meafaigaluega: O mea e maualuga le susu ma faigofie ona pipii i totonu o meafaigaluega, ma mafua ai ona faʻateleina le faʻaogaina o meafaigaluega ma afaina ai le ola tautua o meafaigaluega.

2. Metotia e foia ai le faafitauli o le pipii o mea susu

1. Puleaina le susu o mea: I le taimi o le gaosiga o le gaosiga, e mafai ona pulea le susu o mea e faʻaitiitia ai le pipii o mea i totonu o meafaigaluega.I se tulaga lautele, o le susu o mea e tatau ona pulea i lalo ole 5%.

2. Faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi vai: E mafai ona faʻapipiʻi meafaigaluega faʻafefe vai i le fafaga fafaga o le cone crusher e aveese ai le susu mai meafaitino, ma faʻaitiitia ai le pipii o mea i totonu o meafaigaluega.

3. Fa'amamāina masani o mea faigaluega: E mafai ona fa'amama fa'atasi le cone crusher e aveese ai le vai fa'aputu i totonu o masini e fa'amautinoa ai le mautu o mea faigaluega.

4. Filifili meafaigaluega saʻo: Pe a faʻatau se cone crusher, e tatau ona e filifilia meafaigaluega e lelei lelei ma faʻamautu le faʻatinoga e aloese ai mai le faʻaogaina o meafaigaluega.

5. Faia se galuega lelei i le tausiga o meafaigaluega: faia le tausiga masani i luga o le cone crusher ma sui le ofuina o vaega e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani ma le ola tautua o meafaigaluega.

ipu auvae/auvae auvae

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi.E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS.Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Feb-01-2024