• fu'a01

TALA FOU

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i Cone Crushers

Cone crushers o se tasi lea o mea e sili ona aoga ma faʻaogaina o mea e tuʻimomomo ai mea e maua mo faʻamaʻi ma mining operations.O nei masini e masani ona faia se sao taua i le tuʻuina atu o oloa faʻapipiʻi i le maketi. tele filifiliga tutusa maualuga.

CONCAVE

Malamalama i meafaigaluega faʻapipiʻi

O nei masini taʻutaʻua o mea faʻaoga lelei o meafaigaluega i totonu o faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia ma mining.

E fa'aaogaina meafaigaluega e fa'amamāina ai se mea mata'utia i totonu o se mea e sili atu ona faigofie ona fa'aogaina. O le taimi lava e fa'aputuina pe eliina ai e se kamupani ana meafaitino, e tatau ona fa'amavaeina i ni mea laiti e tutusa lelei ma le oloa mulimuli. e masani lava o le laasaga muamua i le fa'amamaina o le alamanuia.

Cone crushers o se ituaiga taʻutaʻua o le maa olo, faatasi ai ma na o ni nai vaega gaioi fai a fai se masini faigofie.O latou tausiga faigofie ma sturdiness avea ai i latou ma se filifiliga lauiloa mo eliina koale, tuufaatasiga, sima, ma frac alamanuia.

E faapefea ona aoga?

O mea e tatau ona nutimomoia ua taʻua o le meaʻai, lea e paʻu i totonu o se potu nutimomoia i le pito i luga o le cone crusher e ala i se lapopoa , tatala lapotopoto. O le ofu talaloa i totonu o le crusher gyrates eccentrically i totonu o le masini, swinging mama a o taamilo, lea e maua ai suiga faifaipea mo le va i le va o le concave ma le ofu talaloa.

O le mama tumau i fafo atu o le ofu talaloa ua ta'ua o le concave, faatasi ai ma mea e tu'imomomo i ai i le sasau taitasi o le ofu talaloa. Ona toe talepeina lea o maa e ala i le nutimomoia o le tasi i le isi i se mea e ta'ua o le tu'imomomoina o le interparticle.

Fa'amanuiaga o le fa'aogaina o cone crushers

E tu'imomomoina Cone e maua ai le tele o fa'amanuiaga i so'o se alamanuia o lo'o fa'aogaina ai.

l maualuga le nutimomoia fua

l Gaosia lelei

l La'asaga maualalo ole tausiga mana'omia

l Fa'atuatuaina

l lelei tau

E ui o le tau muamua o le masini atonu e maualuga, e umi lona olaga e mafai ai ona faʻaalu tau i le taimi. Latou te manaʻomia foʻi ni nai vaega e faʻatumauina ai le masini, o lona uiga e itiiti le tau mo le sui i le taimi.

MANTLE

Shanvim Industry (Jinhua) Co., Ltd., na faavaeina i le 1991. O le kamupani o se vaega e faʻafefeteina le faʻaaogaina o pisinisi.O oloa autu o vaega e faʻafefeteina e pei o le ofu talaloa, ipu ipu, ipu auvae, samala, pa vili, polo lino liner, ma isi. feololo ma maualuga chromium lafo mea uʻamea, ma isi. E tele lava gaosia ma tuʻuina atu ofuina ofuina-tetee mo mining, sima, mea faufale, fausaga fausaga, eletise eletise, oneone ma iliili aggregates, gaosiga masini ma isi alamanuia.

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi.E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS.Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Au-01-2023