• banner01

NYHEDER

HVORFOR BRYDER MIN SLAGSTRÆK?

Der er mange grunde til, at dine slagknuserblæser går i stykker med jævne mellemrum. Vi har fulgt en liste over de mest almindelige årsager til svigt af blæsestangen og løsningerne på disse problemer.

1. BLÆSEBÅND SIDER IKKE MOD ROTOR

Mulige årsager

1) Rotoren er ikke lige eller skal bygges om.

2) Blæsestangen er ikke lige, defekt eller ikke korrekt bearbejdet til specifikationerne.

3) Blæsestangen kan dreje, vugge på låsemekanismen, eller der kan være et monteringsproblem.

2.SLITT OG RUNNET ROTOR

Denne kunde oplevede flere brud på det punkt, hvor rotoren var slidt og havde en revne. Denne rotor skal udskiftes eller genopbygges.

blæsestang

Hvis en udskiftning eller ombygning ikke er praktisk, vil det hjælpe at flytte til manganblæsebøjler.

3.LØSE KILER

Problem:

Kunden oplevede brud. Da vi gik til stedet, fandt vi ud af, at kilerne var løse, hvilket fik stangen til at bevæge sig op i rotorstationen, hvilket forårsagede pres på lokaliseringsnæsen. Dette tryk førte til et brud i en blæsestang. En ny person var ansvarlig for knuseren og var ikke klar over, at de kunne løsne sig.

blæsestang 2

Løsning:

Et program blev påbegyndt for at kontrollere kiletæthed få timer efter, at nye blæsebøjler var installeret og med andre intervaller.

4.MANGEL PÅ BLÅSSTØTTE

Er kilerne strammet ordentligt? Hvordan er standen af ​​kilerne?

Bliver de medbragt jævnligt kontrolleret for tæthed, især efter den første installation?

Billede 1&2

Her er et eksempel på, at kiler ikke blev brugt korrekt; brugeren tvang gamle møtrikker/bolte under kiler til at skubbe dem op i stedet for donkrafte/sætskruer. Disse kiler skal udskiftes med nye!

blæsestang 3blæsestang 4blæsestang 4

 

Billede 3

Endnu et eksempel på brud på grund af den utilstrækkelige støtte fra blæsestangen. Læg mærke til, hvordan kilen og rotoren er slidt ned, så den kun berører stangen ordentligt i bunden.

blæsestang 5

Shanvim Industry(Jinhua) Co., Ltd har altid arbejdet hårdt for at give kunderne bedre løsninger og produkter. Vi har forskellige sliddele til knusere og har et professionelt arbejdsteam, som tjener ry fra vores kunder. Hvis du ønsker at købe sliddele til knusere, giv os en chance for at se, om det er det værd.


Indlægstid: 19-jul-2023