• banner01

NYHEDER

Fodringstips til små stenknuser til nybegyndere

At fodre en knuser korrekt er lige så vigtig som selve knuseren. Hvis den misbruges, mister du produktionen og øger slidomkostningerne. Artiklen hjælper dig med at finde den ideelle opsætning til fodring af din lille stenknuser.

SKÅLEFORING

Små stenknuserfødertyper

Typisk har mobile stenknusere 3 typer foderautomater - en båndføder, en grydeføder eller en virbrerende tragt. En båndføder bruges almindeligvis på miniknusere til lys. En grydeføder med statiske tragtvægge bruges typisk med en bred række mobile og bærbare stenknusningsanlæg.

Bælteføder

En båndføder har statiske tragtvægge og et transportbånd, der transporterer materialet ind i knuseren. Denne type føder er ideel til lette opgaver såsom sand og grav, asfalt, mursten og ret ren beton. Skarpe skud eller tunge armeringsjern kan punktere eller beskadige transportbåndet. Det smukke ved båndføderen er, at du nemt kan vende retningen i tilfælde af en blokering ved knuserens indløb.

Små stenknusere med båndføder kan nemt fodres med en minigraver eller minigraver på grund af denne foderautomats lave foderhøjde.

Bæltefremførere bruges normalt af minikæbeknusere, de fleste mobile kegleknusere, RM 60 kompaktknuseren og den mobile slagknuser RM V550GO.

Vibrerende tragt i ét stykke med integreret forskærm

Dette er en almindelig opsætning for en lille stenknuser. Beholderen, fodergulvet og forskærmen ryster som én kompakt enhed. Fordelen ved denne type feeder er, at fine partikler kan omgå knuseren og smelte sammen med knust materiale på bunden af knuser.

Den vibrerende tragt i ét stykke er velegnet til en lang række applikationer. Du vil møde udfordringer med snavset materiale, da det kan samle sig bagtil eller tilstoppe forskærmen grizzly, hvilket gør den ubrugelig. Denne type foderautomat fodres bedst med en gravemaskine eller lille hjullæsser. Brede læsserskovle kan være et problem, fordi du ville dumpe materiale på sigteområdet, hvilket reducerer præ-skærmens effektivitet og øger risikoen for materialeblokering.

Det er almindeligt anvendt på kompakte stenknusere.

Vibrerende pandeføder med integreret eller uafhængig aktiv forskærm

Denne feeder-opsætning er almindelig i mobile stenknusningsanlæg og har statiske sidevægge med et vibrerende gulv, der transporterer materialet fremad. Også almindeligt er tragtkapaciteten som ekstraudstyr og letter fodring af stenknusningsanlægget på afstand. Større stenknusningsanlæg har mulighed for enten en vibrerende grizzly eller en fuldt uafhængig aktiv forskærm for at forbedre skalperingen før knuserens indløb.

Større stenknusningsanlæg fodres bedst med en gravemaskine eller en hjullæsser.

 

 SLIDDELE TIL KNUSSER

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: 29-jun-2023