• banner01

NYHEDER

Om vigtigheden af ​​slidstyrken af ​​kappen og konkaven til knuseren

Til kegleknuser, der almindeligvis bruges i malmmineknusningsarbejde, og hoveddelene af keglen er kappen og den konkave, gennem delene af materialets ekstrudering for at opnå knusningseffekten, vil følgende Shanvim forklare dig slidstyrken af kappe og konkav af knuserens betydning.

kappe

Når kegleknuseren arbejder, er kappens overflade tæt på og væk fra den konkave overflade, således at materialet i det ringformede knusehulrum bestående af overdel og kappe konstant udsættes for ekstrudering, stød og bøjning og knusning.

Fra arbejdsprincippet er knusningen af ​​materialer hovedsageligt afhængig af ekstruderingen mellem kappen og konkaven for at opnå forarbejdningseffekten, således at slidstyrken af ​​kappen og konkaven direkte bestemmer kegleknuserens ydeevne og levetid.Forøgelse af slidstyrken af ​​kappen og den konkave kan gøre det knuste materiale mere ensartet og kan bremse sliddet af kappen og konkaven for at spare forarbejdningsomkostningerne for processorerne.Fra et andet synspunkt, hvis slidstyrken af ​​kappen og konkaven er bedre, er udskiftningscyklussen længere, og hyppigheden af ​​suspension af produktion og forarbejdning på grund af udskiftning af disse dele er lav, hvilket kan hjælpe med uafbrudt produktion og forarbejdning og forbedre arbejdseffektiviteten.

For kappen og konkave slidstyrke til vigtigheden af ​​knuseren, hvilket er enhver knuserproducent vil være bekymret over spørgsmålet om slidstyrke bestemmer mængden af ​​produktionskapacitet og arbejdseffektivitet, mekanisk levetid og så videre.

konkav

Zhejiang Jinhua Shanvim Industry and Trade Co., Ltd., etableret i 1991. Virksomheden er en slidbestandig delestøbningsvirksomhed.Hovedprodukterne er de slidbestandige dele såsom kappe, skålforing, kæbeplade, hammer, blæsestang, kuglemølleforing osv.. Der er medium og høj, ultrahøj manganstål, medium kulstoflegeret stål, lav, medium og høj krom støbejernsmaterialer osv.. Det producerer og leverer hovedsageligt slidstærke støbegods til minedrift, cement, byggematerialer, infrastrukturkonstruktion, elektrisk kraft, sand- og grustilslag, maskinfremstilling og andre industrier.


Indlægstid: 09-04-2024