• banner01

NYHEDER

Sådan læsses kugler i en kuglemølle?

Kuglens hovedfunktion i kuglemøllen er at knuse og male mineraler, så andelen af ​​kugler i kuglemøllen er at opfylde formålet med at knuse og formale mineraler.Knusningseffekten påvirker direkte maleeffektiviteten og påvirker i sidste ende kuglemøllens overløbseffekt.Graderingen af ​​kuglebelastning er direkte relateret til knusningseffekten.Kuglebelastningsgradationen inkluderer størrelsen af ​​den fyldte kugle, andelen af ​​kuglerne med forskellige specifikationer, rækken af ​​kuglediametre osv. Disse parametre påvirkes hovedsageligt af faktorer som kuglemøllens specifikationer, den indre struktur af kuglemøllen. kuglemølle og krav til produktets finhed, og samtidig skal egenskaberne ved de materialer, der kommer ind i møllen, tages i betragtning.

kuglemølle maskine

For det første skal kuglen have nok slagkraft, så kuglen har nok energi til at knuse slibematerialet, som er direkte relateret til stålkuglens maksimale diameter.

For det andet skal der være nok påvirkningstider, før kuglen kan knuse materialet, hvilket hovedsageligt påvirkes af kuglens gennemsnitlige kuglediameter og kuglens fyldningshastighed.Når belastningsmængden er sikker og tilstrækkelig slagkraft er sikret, kan antallet af påvirkninger på mineraler øges ved at reducere kuglernes diameter og øge antallet af kugler, og knuseeffektiviteten kan forbedres.

For det tredje, for at sikre, at materialet har tilstrækkelig formalingstid i møllen, bør kuglerne have en vis evne til at styre materialets strømningshastighed for at sikre, at materialet er fuldstændigt pulveriseret.

to-niveau bold regel

Brug to kugler med forskellige specifikationer til sortering, og diametrene på de to kugler er ret forskellige.Hovedårsagen er, at de små kugler fyldes mellem de store kugler, hvilket kan øge stålkuglernes rumvægt markant.Dens hovedfunktion er at forbedre møllens slagkapacitet og slagtid.Derudover kan den højere bulkdensitet få materialet til at opnå tilstrækkelig slibeeffekt.

I to-trins kuglefordelingsreglen er den store kugles hovedfunktion at støde og knuse materialet, og den lille kugle er at udfylde hullet i den store kugle for at forbedre kuglens bulkdensitet, kontrollere flowhastigheden af materialet og øge slibekapaciteten;den anden er at spille rollen som energioverførsel., overføre slagenergien fra den store bold til materialet;den tredje er at uddrive det grovkornede materiale i mellemrummet og placere det i den store bolds anslagsfelt.

kuglemølle 1

Shanvim som en global leverandør af sliddele til knusere fremstiller vi sliddele til kegleknusere til forskellige mærker af knusere.Vi har mere end 20 års historie inden for CRUSHER WEAR PARTS.Siden 2010 har vi eksporteret til Amerika, Europa, Afrika og andre lande i verden.


Indlægstid: 06-06-2022